Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Нова визия на Тениските

Започната от anton, 13.04.2016 г., 12:52 ч.

« назад - напред »

мъри

На мен също ми хареса екипа.....мноооого е добър ;) 8)
СЪЕДИНЕНИЕ, ТО ПРАВИ СИЛАТА, НО ТО ПРАВИ И ДЕЦАТА

vesonp1

Привет!
Гледам че на гърба на тениските Тонка, ти пише името.  Няма ли да е много играчка да пишеш на всеки името?
Ако ще се хабиш да правиш на всеки индувидуална..... :o По добре унифицирани....иначе става  кой от кой отряд е, коя Застава ? всеки ще почне да има индувидуални желания,молби,рушвети и т.н. и т.н.
Иначе са хубави, но и аз се присъединявам............към това емблемата да е на двата ръкава и отзад девиза да си остане
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

gorog

Цитат на: vesonp1 - 13.04.2016 г., 14:34 ч.

Привет!
Гледам че на гърба на тениските Тонка, ти пише името.  Няма ли да е много играчка да пишеш на всеки името?
Ако ще се хабиш да правиш на всеки индувидуална..... :o По добре унифицирани....иначе става  кой от кой отряд е, коя Застава ? всеки ще почне да има индувидуални желания,молби,рушвети и т.н. и т.н.
Иначе са хубави, но и аз се присъединявам............към това емблемата да е на двата ръкава и отзад девиза да си остане
а не е ли по-добре на единият ръкав да е емблемата а на другият трикольора? иначе стават много емблеми, отпред, по ръкавите...пък и сме граничарите на България!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

vesonp1

а не е ли по-добре на единият ръкав да е емблемата а на другият трикольора? иначе стават много емблеми, отпред, по ръкавите...пък и сме граничарите на България!
[/quote]

Даааа.... май си прав стават 3.......даже май и две са много.....да остане тази отпред само
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

gorog

питам се и друго, как ще се отрази на изработката, като печат и т.н. всичко това което искаме? може би тони трябва да подскаже!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

капитан Иван Йорданов

Според мен, избора на разцветките на екипа и подреждането им е правилно, но трябва да е без излишни емблеми и с девиза отзад.

стателов

на белия кант на фланелките и от двете страни да има надписа "granichar.org"
на гърба на фланелките да остане надпис "граничарите на България" без "форум" и понеже се спори за надписа "нито крачка назад ....." то предполагам, че досегашните тениски ще останат още в обръщение и ще могат да се поръчват
емблемата отпред от ляво и на десен ръкав е достатъчна. Евентуално може да се помисли на ляв ръкав да има малък трибагреник

Анцунгът е чудесен, но двете емблеми отпред ми идват в повече. Мисля, че кръглата от ляво е достатъчна.

Didkopetrov

Идеални са предполагам на всички ще им харесат

георги зарков

Цитат на: vigi - 13.04.2016 г., 12:57 ч.
Само да не ни сбъркат с някой футболен отбор.  ;D ;D ;D
Иначе са готини!
ФК,, Граничар'',маааалко по остарял ;),към зона АРГВ ;D.
Като асимилирам идеята на Тонката ще включа мнение.Предлагам да пипнем нещата за да стане хубаво и практично,не само показно.Герба ,емблемата и девиза трябва да присъстват.Нека да обсъдим всички мнения,с всички,, караници''и най накрая Тонката да обере пешкира и да го реализира :(

skitnik32

Цитат на: anton - 13.04.2016 г., 12:52 ч.
Я да предложе нещо ново. Някой вече ме видяха на Ивайловград.

проекта ми харесва. аз съм за идеята с трикольора на единия ръкав и задължително девиза на гърба

0896607170

красимир_ванков

И на мен ми се иска да запазим девиза на гърба , останалото както се реши ,
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

stely1971

Аз както винаги се доверявам на Тонката!!!!! :) ;) Колкото и каквито надписи и емблеми да имат тениските и анцузите - всичко го приемам /който ми е виждал колата, знае - имам N-броя стикери и надписи от всякакво естество, даже сега стягам още два..... :) :) :) / Така че, аз съм ЗА какъвто и да е дизайна!!!!

цапар

Аз още не моа се нарадвам на тениската, от как я сложих не я свалям!
Идеята за нещо по-топло е добра.  Анцунг комплект подкрепям.
Вариант: и/или яке + панталон, тип дънки или нещо подобно?
Child in Time

chekur/Барбов/

.....и накрая и балтон....цвят каки. Май твърде далеч отиваме :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

vera

Е ти па сега да не заспиш с нея....  :o :o :o ;)

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823