Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Да подкрепим Христо Тиляшев (Kristo)

Започната от velko, 11.04.2016 г., 15:40 ч.

« назад - напред »

монката

Хубава новина.Весели празници.

Graf Monte Kristo

Здравейте. Искам да ви пожелая здраве и късмет през 2022 година другари ГРАНИЧАРИ. Искам да изкажа специални благодарности на Приятелите,които не ме изоставихв в трудните за мен моменти. Благодаря на : КАРАДЖАТА,УЕСЛИ ,РОДЖЕРИ,БОРИСЛАВ ХРИСТОВ, СТОЯН КУЗМОВ , ИЛИЯ 2003 И ГАНДИ! Които неотлъчно бяха до мен !!! Благодаря на ВЕЛКО ,АНТОН И ФЕНИКСА.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА !!
Нека Винаги Бьдем Мьже На Честа

цапар

Графе, добре се завърнал, здрав да си!
Child in Time

гринго

Преди малко диването ми се обади да се поздравиМ за Иванов ден. Да е жив и здрав дълги години да се виждаме !
Наздраве Ицо!
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

zmiori

Цитат на: Graf Monte Kristo - 07.01.2022 г., 20:44 ч.
Здравейте. Искам да ви пожелая здраве и късмет през 2022 година другари ГРАНИЧАРИ. Искам да изкажа специални благодарности на Приятелите,които не ме изоставихв в трудните за мен моменти. Благодаря на : КАРАДЖАТА,УЕСЛИ ,РОДЖЕРИ,БОРИСЛАВ ХРИСТОВ, СТОЯН КУЗМОВ , ИЛИЯ 2003 И ГАНДИ! Които неотлъчно бяха до мен !!! Благодаря на ВЕЛКО ,АНТОН И ФЕНИКСА.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА !!

Ей ся на хакнах едно тъмно за твое и за цялото то семейство здраве и берекет.
Всичко лошо и тъжно да е зад теб, само положителни емоции от тук нататък и во век и веков Ице!
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

velko

Жив и здрав да си Графе!
Гледай напред :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

uestli1

...БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА !!
Графе ,най-вече хиляди благодарности на твоята любима Мерседес (Весела Димитрова)! :) Да сте живи и здрави и попътен вятър в морето на живота!

chekur/Барбов/

Всичко хубаво Ице! Живи и здрави да сте и щастливи!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Graf Monte Kristo

Благодаря Цапар. Живи и здрави всички Цапар

Graf Monte Kristo

Цитат на: uestli1 - 08.01.2022 г., 11:39 ч.

...БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА !!
Графе ,най-вече хиляди благодарности на твоята любима Мерседес (Весела Димитрова)! :) Да сте живи и здрави и попътен вятър в морето на живота!
Благодаря УЕСЛИ.  Да тя беше винаги до мен !

Graf Monte Kristo

Цитат на: chekur/Барбов/ - 08.01.2022 г., 12:50 ч.
Всичко хубаво Ице! Живи и здрави да сте и щастливи!
Благодаря ти.  Живи и здрави да сте и вие с кака и цялото ви семейство ! Нали знаеш,че скоро ще се видим с теб !:)

Graf Monte Kristo

Цитат на: velko - 08.01.2022 г., 02:21 ч.
Жив и здрав да си Графе!
Гледай напред :)
Благодаря ти Велко. Точно това ще направя!:)

Graf Monte Kristo

Цитат на: гринго - 07.01.2022 г., 21:57 ч.
Преди малко диването ми се обади да се поздравиМ за Иванов ден. Да е жив и здрав дълги години да се виждаме !
Наздраве Ицо!
Гринго,че с мен див две мнения по въпроса няма ! Ама за диване не съм съгласен ! ???? Живи и здрави скоро да се съберем всичките!

Graf Monte Kristo

Цитат на: Graf Monte Kristo - 08.01.2022 г., 16:02 ч.
Цитат на: гринго - 07.01.2022 г., 21:57 ч.
Наздраве Ицо!
Гринго,че съм див две мнения по въпроса няма ! Ама за диване не съм съгласен ! ???? Живи и здрави скоро да се съберем всичките!

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215