Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечетления и снимки от срещата.

Започната от ilia2003, 31.03.2016 г., 17:48 ч.

« назад - напред »

майор ТЕНЕВ

Добрев, 'га бях ЗКПЧ, тъй ни водеха на кОлтурни мероприятия.
Теб кой те заведе там, ЗКПЧ-то Петков ли? ;)

zmiori

Цитат на: петков - 07.04.2016 г., 16:22 ч.
Цитат на: dobrev621 - 07.04.2016 г., 16:11 ч.
Майора или ст.инспекторът който ни отвори музеят нищо не можа да ни каже. ???
Че то момчето какво да каже, глътна си езика, при посещение на такива баш граничари!  ;D ;D ;D :P
Че и Бончо и Стателов преди това са го респектирали!  ;) ;D

И аз предния ден.
Дадоха ми за гид един ГП ама горкия много зле. Още на входа на музея един от поддръжката го замести та той бе доста по-в час.
Оказа се че нямат ключ за ФП-то та се наложи да си плавна жипката и да врътна една  1000. после горе на бункера и параклиса.
Ако някой има интерес мога и снимки да кача от ина самия бункер. Майора дан гледа щот се качих с паркетника до горе.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

майор ТЕНЕВ

Всеки един "Москвич" го може, без да е 4х4. :P

zmiori

Сигурен съм особено ако ако го носиш на гръб на части до горе, ама предварително гръмнат в левия фар.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

капитан Иван Йорданов

dobrev621

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 07.04.2016 г., 21:45 ч.
Добрев, 'га бях ЗКПЧ, тъй ни водеха на кОлтурни мероприятия.
Теб кой те заведе там, ЗКПЧ-то Петков ли? ;)
Друг Анибалец Гошо бил катържия на заставата. ;D Групата от Харманли ни разведоха до Мезек, имаше и заключителна част-почерпка ама друг снима и предполагам ще качи фотото. ;)
GSM-0887655071

Ивайло Христов

Хубаво сте си изкарали!
По закона на Мърфи, точно когато времето е идеално Norr беше възпрепятстван да дойде на срещата. Аз пък без такъв специалист по "паническото бягство" от позициите съм кръгла нула... ;D ;D ;D
А имах планове да се кача от Мезек през ГЗ А. Илиев до Шейновец, за да запиша трасето на туристическата маркировка (която от заставата до излаза й долу на асфалта съм я направил по най-вероятното трасе). В деня за ходене до Сарабурун щяхме да за заврем по деретата я до Златната скала, я до Кралимарков камък, я до Шилест камък или пък да търсим мястото на гибелта на Илиев (по описания на А. Атанасов)... Мечти "Ариана"...
Карък съм и това си е. Догодина сигурно пак ще са потопи като миналата, ама ще взема да се помоля накрая на тези с Харп да пуснат малко гювеч... ;D ;D ;D
От браздата започва Родината!

anton

Аз, чакам чакам. Кво стана изместилите срещата ли кво. ;D

ilia2003

Цитат на: anton - 03.05.2016 г., 20:10 ч.
Аз, чакам чакам. Кво стана изместилите срещата ли кво. ;D

Я попитай персоналът, кои са се представили по добре. "Бившите" граничари или набедените!?
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

anton

Днес били наряд по границата, и после били много уморени :(

zmiori

От що?

Преди 2-3 дни говорих с моя човек на границата и коментара му бе: ние сме дошли тук да си починем, коментар от повечето  пичовете от вътрешността.  Има и някой от тях дет са мотивирани ама повечето са бивши граничари. Останалите гледат да минат по ръба.

ilia2003

Цитат на: zmiori - 03.05.2016 г., 20:28 ч.
От що?

Преди 2-3 дни говорих с моя човек на границата и коментара му бе: ние сме дошли тук да си починем, коментар от повечето  пичовете от вътрешността.  Има и някой от тях дет са мотивирани ама повечето са бивши граничари. Останалите гледат да минат по ръба.

Адаш, става въпрос за армията, която е настанена в хотел Луксор в И-град! Тонката е на инспекция там!!!!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

vera

Всичко е един голям скъпоструващ цирк.....  >:( >:( >:(

zmiori

Цитат на: ilia2003 - 03.05.2016 г., 20:34 ч.
Цитат на: zmiori - 03.05.2016 г., 20:28 ч.
От що?

Адаш, става въпрос за армията, която е настанена в хотел Луксор в И-град! Тонката е на инспекция там!!!!

Адашче дебна го аз. нали е приятел на жената във Фръцапръца-та та не ми убягва много. Казах го за да се знае реакцията на тия дет "усилват" границата. Биле те милцунери или военно служещи.
Тони как го направи тоя маршрут от Асеновград в И-град?

anton

Трябваше в Петперикон да бъда, та затова Преспивам в Луксор. Най- доброто място в района. В момента си говотя със Сашо и имате неговите поздрави.

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509947
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646