Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Искам да кажа ......

Започната от стателов, 22.03.2016 г., 23:51 ч.

« назад - напред »

gorog

Цитат на: красимир_ванков - 08.11.2025 г., 14:03 ч.Слуховете за моята гибел са силно преувеличени.
Каква гибел, бре? За здравето ти се притеснявахме!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

красимир_ванков

Цитат на: gorog - 08.11.2025 г., 15:59 ч.
Цитат на: красимир_ванков - 08.11.2025 г., 14:03 ч.Слуховете за моята гибел са силно преувеличени.

Опит за перифраза на сентенция на Марк Твен. Търся съвет на страдалци от ишиас. И друго има, ама първо най-напред, после след това.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

gorog

Цитат на: красимир_ванков - 08.11.2025 г., 21:13 ч.
Цитат на: gorog - 08.11.2025 г., 15:59 ч.

Опит за перифраза на сентенция на Марк Твен. Търся съвет на страдалци от ишиас. И друго има, ама първо най-напред, после след това.
Краси, ти мама му стара изкуфя кат мене, бре! От колко време, може би повече от година ти говоря за акад.проф.д.м.н Миланов! И за да ти е по лесен живота-приема по бързата писта! записваш час в частния му кабинет! Ще му намериш телефоните в Нета! Чака се поне 2 седмици! Приема само в сряда от 18 до 20 ч! Няма да те преглежда! Ще си седите той на бюрото, ти, ако можеш да се сгънеш на кожения диван, и ще си говорите! Той ще те приеме в "св Наум" веднага, и вярвай ми с 5 вливания ще те оправи, а след третото ще можеш на риташ топка с дечурлигата в квартала! Гарантирам! Щом мен ме вдигна от гадната дископатия, ще те вдигне и теб! Ако ти се отдаде възможност поискай да те лекува д-р Каменова-шеф на отделението-паркинсон и двигателни проблеми! Над нея е доц. д-р Соня Иванова! И двете са изключелно опитни, кадърни и човечни! Каменова е от Монтанско! Млада, пълничка, и много строга! Повече инфо по телефона! Ако скаш, де! 8)
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гринго

Времето малко се развали и бързате да се разкисвате.....я малко по бодро.....ща ми развалите мерака срещу нощната смяна
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

gorog

Цитат на: гринго - 15.11.2025 г., 17:37 ч.Времето малко се развали и бързате да се разкисвате.....я малко по бодро.....ща ми развалите мерака срещу нощната смяна
мерака умира последен! ;)

Статистика

Members
Total Members: 4691
Latest: AAngelov
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508209
Total Topics: 1906
Most Online Today: 73
Most Online Ever: 1474