Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Да помогнем на Kristo!

Започната от ilia2003, 28.02.2016 г., 19:44 ч.

« назад - напред »

karata

Много ,точен  и коректен,прие по сърце нещата.

stanyanev

Стоян не е случаен човек !
Да е жив и здрав !
С. Янев

stely1971

Много хубава вест!!!!!! Дано и занапред нещата се развият в полза на Христо!!!!!!

karata

Здравейте, Приятели,Днес .по Нова Телевизия,след новините в 19,30 ч. ще дават  репортаж с нашия приятел Кристо. и тяхното журналистическо разследване.Гледайте го ,и ще разберете много истини.

красимир_ванков

Непременно сме там
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

gorog

всичко е уйдурма приятели. трябва им изкупителна жертва, и това е нашето момче. дано Бог го закриля, иначе жална му майка.
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

karata

Все пак не трябва да губим кураж  и  надежда, и все още всичко не е загубено ,Приятели !

красимир_ванков

При така изнесените факти , интересно ми е как ще реагира обвинението сега
0988 869 514

uestli1

Когато фактите говорят и боговете мълчат.Съдията обаче не мълчи ,а наказва.Мамка им продажна, без извинение. >:( Ице ,зад теб сме!Дръж се!Истината ще възтържествува!

velko

Р-л движение на гарата (жената) се скри като мишка.
Браво на разследващия журналист! И на колегите а Ицо!
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

ilia2003

Христо ми се обади преди малко. С теб сме!!!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Сега мисля как да издиря журналиста и да му напиша едно писмо от нас - ей така, да знае, че много ценим куража и професионлизма му.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

красимир_ванков

Би ли могло чрез Нова ТВ
0988 869 514

ilia2003

Цитат на: velko - 13.03.2016 г., 22:04 ч.
Сега мисля как да издиря журналиста и да му напиша едно писмо от нас - ей така, да знае, че много ценим куража и професионлизма му.

Кристо му знае дирята ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823