Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Източна морска граница

Започната от alexander.popov48, 19.02.2016 г., 20:09 ч.

« назад - напред »

alexander.popov48

Нека всички моряци-граничари служили на ГК- МЧК 501 и ГК - МБ "Волво" 522 , с командир мичман Александър Попов служили през периода 1971-1981 г. във ВМБ - Бургас - Атия , да се обадят за да си спомним хубавите , изпълнени с емоции години в служба по охрана на морската граница на РБ !
М-н. Александър Попов

майор ТЕНЕВ

Добре дошъл!
Има мичмане, но от ГСК-521 и то към 1990г.
Моряците са малко тук, но ........качествени.
Може и да се яви някой от екипажа, някоя салака.

morski

Добре дошъл и от мен о.р Пейо Георгиев -"морски"! Тук са и к-н л-т Петър Димитров,м-р Васил Колев,подп.Йордан Йорданов,п-п Кирил Куртев.Има и матроси,макар и по-млади от нас,но ГРАНИЧАРИ! Разказвай спомени и най вече качвай снимки,че са много кът тук.

georginankov

Александър Попов - Попето? Моя чичо се казва така и е служил в Атия ::)
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

voivodata23

Служил съм ГСК-521 в периода 1996-1997г.Ще ми дъбе приятно да се запозная с бившия екипаж на този катер и други граничари.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: voivodata23 - 05.04.2017 г., 06:35 ч.
Служил съм ГСК-521 в периода 1996-1997г.Ще ми бъде приятно да се запозная с бившия екипаж на този катер и други граничари.
Админа е чувал, че имало такъв катер. ;)

фишерски

Сашо вероятно е имало полза от неотдавнашната ни среща макар и на маса в ГВК след ОИК на ОС на ОСРЗ Бургас.Навярно се срещна и с друг колега с когото си припомнихте времето как пленявахте по няколко на веднаж  риболовни турски гемии. Недопуснахте провал макар и отначало да бяхте с ъс старите корита МЧК. и едно единствено за времето бързо ходно Волво .Колкото времето летете толкова спомените оживяваха .Споделяй да не се забравя историята и успехите на морските ГРАНИЧНИ СТРАЖЕВИ КОРАБИ.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823