Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Издигане на пилон до Паметника в с. Генералово.

Започната от ilia2003, 16.02.2016 г., 22:02 ч.

« назад - напред »

майор ТЕНЕВ

Не е ли по-добре да е симетрично на паметника? Наше дясно.

ilia2003

Ще имам нужда и от размера на диаметъра на тръбата във фундамента.

Хайде момци, до сега не сме използвали пари от форумната сметка за пилоните 8)

Току що един наш съфорумник заяви, че въжето е от него!!!! ;) :-X

....И всякоя възраст, класа, пол, занятие зимаше участие в това предприятие; богатий с парите, сирмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът,.....

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

georginankov

Този път няма да се успя! И нали съм мома, ще хващам иглата, щом трябва  8)
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

мъри

Знамето от мен, 150/90 добре ли е?
Адрес на получател ще ми трябва :)
СЪЕДИНЕНИЕ, ТО ПРАВИ СИЛАТА, НО ТО ПРАВИ И ДЕЦАТА

ilia2003

При мен има едно знаме, дарено от Карата, но то е голямо, като официалното на Ваклинова чука! Мъри, този размер е идеален за целта, прати го някой сигурен участник в РГ.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

мъри

Цитат на: ilia2003 - 18.02.2016 г., 23:03 ч.
При мен има едно знаме, дарено от Карата, но то е голямо, като официалното на Ваклинова чука! Мъри, този размер е идеален за целта, прати го някой сигурен участник в РГ.

Добре, нека се сформира РГ :)

batbobi

Цитат на: мъри - 18.02.2016 г., 20:27 ч.

Кметство Капитан Андреево!

мъри

Цитат на: batbobi - 19.02.2016 г., 09:07 ч.

Добре, ама в ''Еконт'' искат телефон ( мобилен) и име, нали знаеш, че пращат SMS :)

batbobi

Цитат на: мъри - 19.02.2016 г., 09:30 ч.

Добре, ама в ''Еконт'' искат телефон ( мобилен) и име, нали знаеш, че пращат SMS :)

Знам приятелю, в профила ги има! ;)

Фундамента е от мен.
Илия тръбата е с външен диаметър 60 мм и дебилина на стената 2 мм. Ако ти се вижда тънкостенна да търся друга, но според мен е добре.Подцинкована е  и малко ще пръска при заварката, но това са рисковете на професията.

мъри

Цитат на: batbobi - 19.02.2016 г., 09:42 ч.
Цитат на: мъри - 19.02.2016 г., 09:30 ч.

Знам приятелю, в профила ги има! ;)

Фундамента е от мен.
Илия тръбата е с външен диаметър 60 мм и дебилина на стената 2 мм. Ако ти се вижда тънкостенна да търся друга, но според мен е добре.Подцинкована е  и малко ще пръска при заварката, но това са рисковете на професията.

Днес или утре пращам знамето :)

майор ТЕНЕВ

Цитат на: batbobi - 19.02.2016 г., 09:42 ч.
Фундамента е от мен.
Илия тръбата е с външен диаметър 60 мм и дебилина на стената 2 мм. Ако ти се вижда тънкостенна да търся друга, но според мен е добре.Поцинкована е  и малко ще пръска при заварката, но това са рисковете на професията.
Действително е тънкостенна. Отделно, че при поцинковката заварките не държат здраво.
По-добре е да се потърси черна, по-дебелостенна.
А може фланецът да се завари предварително към тръба с външен диаметър по-малък от вътрешния на поцинкованата и да се вкара в поцинкованата.
Това вече Илия ще си го решава.

мъри

batbobi

Чакам го. Мерси Мъри.
Намерих черна дебелостенна тръба външен диаметър 60 мм и стена 4 мм.Тази е по-добре и ще бетонирам нея.Другата седмица фундамента ще е готов и ще имадостатъчно време за съхнене.

ilia2003

Идеално! Размера на тръбата е 60,3 х 4. Тонка, ще имам нужда от твоята помощ! Трябва да направим две табели, едната за Генералово, другата за Вълче поле! Ивайло, имаш думата за координатите! Моля!

anton

Макета го има, Иво ще ми прати координатите и ще получиш файла за гравирани. 8)

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510190
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210
Most Online Ever: 8646