Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка и записване за срещата 31 март-3 април Сарабурун

Започната от Админ, 06.02.2016 г., 13:39 ч.

« назад - напред »

красимир_ванков

Що нещо се откраде , дорде се сепнаха у мин.култур....... чудо , чудо
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

vigi

И въпреки всичко и нещо е останало. Навсякъде има кражби от миналото. Малко ли са иманярските набези в цяла България, но за радост тях камъни не ги интересуват. И ако има желание, дори и разрушенията им могат да бъдат възстановени.
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

Orlin

За Димитър НИСАНА петък и събота стая зя двама.

stely1971

Цитат на: Orlin - 17.03.2016 г., 09:29 ч.
За Димитър НИСАНА петък и събота стая зя двама.

Нима започваме да пълним и трети хотел........ Ама с ресторанта явно е проблема.......

zmiori

До админа. Една молба, като се отвори тема за Доспат да ме информирате. Почти съм убеден че открих човек който е служил с Ваклинов. В понеделник ще се срещна очи в очи с него. До сега през 2 човека. Дъщеря му иска да го доведе на срещата в Доспат. та да може да му запишем място за нощувка ако може и транспорт до Ваклинова чука и Римски мост, А ако излезе че с Александров са служили на една застава да се опитаме да ги срещнем и двамата.
Подробности след понеделник докато уточним всички подробности. Стискайте палци да е така както предполагам че ще е уникално.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

Админ

Приятели!!Местата за спане не са проблем..Проблема е,че ресторанта е извън всякакви възможности за съжаление..На изявилите в последният момент желание да присъстват на срещата,за голямо мое съжаление ще откажа..Не си мислете,че като ми звъните по телефона или ми пишете съобщения на лични ще реша проблема..Моля,не ме поставяйте в неудобно положение...Понякога и моите козове от ръкава свършват!!!Бат Митьо Нисана е настанен в отказана от друг резервация..Смятам,че няма място за определения от типа на ,,наши" и ,,ваши" хора...Надявам се да бъда разбран правилно.
С уважение!!!

ilia2003

Админе, кажи в колко саатя ще си на отбивката за Пловдив, за да може другите желаещи за РГ в с. Вълче поле да бъдат навреме там!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Админ

На 31.03 в10.00 на изхода на магистрала,,Тракия" в посока Свиленград.

ilia2003

Цитат на: Админ - 19.03.2016 г., 23:14 ч.
На 31.03 в10.00 на изхода на магистрала,,Тракия" в посока Свиленград.

Тонка, Радовенски, разбрахте ли?
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

anton

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

stely1971

... Проверката мина - започвам да разработвам план-варианти за присъствие в Ивайловград........ Тежка задача...... Ще опитам спасяване поединично...... ;)

anton

Четвъртък 7 часа тръгвам от Варна имам място.

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509701
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273
Most Online Ever: 6823