Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Как е снаряжена нашата гранична полиция в момента?

Започната от mihov, 19.10.2015 г., 21:13 ч.

« назад - напред »

nikiforov8888

Цитат на: chekur/Барбов/ - 20.10.2015 г., 20:55 ч.
от генерал нагоре....
Ха-ха генералски заплати ,да...........но има хора практици и, знаещи и, са казали и, написали точно ,какво трябва.....в ситуация в която се издават уклончиви заповеди и не ясни изисквания....."дано не се случи".......!!!!!!.....И пак нещата миришат от главата...........
-Например....Ако имаше по един Дейзър в наряд дали щеше да се случи това........но няма да ви дам пари М.Ф.......В момента всички мразят МВР...Да се закрие......и пишат глупости....И като ви налетят чакалите ще ходите при...........!!!! >:(

Stenli_63

В момента Валдеса може най добре да каже как са снаражени граничните полицаи на зелената граница. Знам само, че един колега, който беше командирован там преди доста време си носеше лични - гумени ботуши, сълзотворен спрей, фенерче, мушама и забележете ПРАШКА от тези дето се продават в ловните магазини и съответно стоманени съчми от лагери за нея. Колко мангал съм опраскал с нея ми казваше той.  ;)  ;D ;D Естествено имал е и служебен пистолет. Ама са им казвали да се въздържат от стрелба с него, само в краен случай.  >:( 

dobrev621

Цитат на: nikiforov8888 - 20.10.2015 г., 21:56 ч.
от генерал нагоре....
Ха-ха генералски заплати ,да...........но има хора практици и, знаещи и, са казали и, написали точно ,какво трябва.....в ситуация в която се издават уклончиви заповеди иене ясни изисквания....."дано не се случи".......!!!!!!.....И пак нещата миришат от главата...........
-Например....Ако имаше по един Дейзър в наряд дали щеше да се случи това........но няма да ви дам пари М.Ф.......В момента всички мразят МВР...Да се закрие......и пишат глупости....И като ви налетят чакалите ще ходите при...........!!!! >:(
Така е Никифоров, аз затова ги пращах в метрополияна ей тъй един поп да ги опее за здраве докато служех. >:( >:( >:(
GSM-0887655071

zmiori

Цитат на: nikiforov8888 - 20.10.2015 г., 21:56 ч.
от генерал нагоре....
Ха-ха генералски заплати ,да...........но има хора практици и, знаещи и, са казали и, написали точно ,какво трябва.....в ситуация в която се издават уклончиви заповеди и не ясни изисквания....."дано не се случи".......!!!!!!.....И пак нещата миришат от главата...........

Абе тоя Дейзър да не е Тейзър?
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

mihov

"Оградата" си е ограда...
Всички знаем, че сама по себе си е нищо дори да е кльон, ако няма достатъчен личен състав към нея - спукана ни е работата.
А на зелена граница с пистолет - лапите ми се лъзгат нещо ;) Не е опция за избор //поне за мен
водач на СК Дизан

MLADEN

За какво ти е дълго оръжие , да ти тежи ли?  ;)
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189