Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка и записване за срещата 2-5 юли Доспат.

Започната от Админ, 30.05.2015 г., 11:34 ч.

« назад - напред »

ПЛАМЕН 68(Феникса)

Цитат на: ПЛАМЕН 68(Феникса) - 13.06.2015 г., 20:51 ч.
За моята застава - от 2ри до 5ти, двама.
За Явор - от 3ти до 5ти двама с дете.

Смяна - Явор отпада, със сина ми започват професионален водолазен курс.
За Владо  една двойна стая от 2ри до 5ти
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

cveto

Да запиша и аз един апартамент за 3-ма ,за 4и5-тиза 16-ти г о

marin g.47

ilia2003

От името на Найден Чучулски: Двойна стая за 2, 3 и 4 + една двойна за 4, за негов приятел.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

manol

Стая за двама в събота 4 юли

Админ

На 03.07.2015г. от 17:00 часа в село Петрелик Съюза на Ветераните от Гранични войски ще открие ремонтираният по тяхна инициатива, и с техни средства паметник  на геройте на ГВ капитан Павел Иванов Павлов,капитан Найден Иванов Турулийски и сержант Димитър Петров Кискинов.На същият ден в 15;30ч. от гр.Доспат ще тръгне група от форума за с.Петрелик за да почете паметта на геройте!
Моля всички който имат желание и възможност да уважат мероприятието!!!

ilia2003

Цитат на: Админ - 28.06.2015 г., 20:10 ч.
На 03.06.2015г. от 17:00 часа в село Петрелик Съюза на Ветераните от Гранични войски ще открие ремонтираният по тяхна инициатива и с техни средства паметник  на геройте на ГВ капитан Павел Иванов Павлов,капитан Найден Иванов Турулийски и сержант Димитър Петров Кискинов.На същият ден в 15;30ч. от гр.Доспат ще тръгне група от форума за с.Петрелик за да почете паметта на геройте!
Моля всички който имат желание и възможност да уважат мероприятието!!!

Там сме! Предлагам безплатен превоз.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

ilia2003

Цитат на: йордан димитров - 28.06.2015 г., 21:12 ч.
За 3ти юли  ли      е мероприятието щото пише 03.06.2015г.Илийка едно местенце ако може за мен за Петрелик.Ще помагам за пътните.

Имаш мястото. Пътните са от мен. Поправих месеца, да 3 юли петък ;)

zmiori

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

Админ

Хотела е пълен на 100%.Всички заявили имат подсигурени нощувки.Всичките места за спане са на 50м. отстояние едно от друго.

dobrev621

GSM-0887655071

Админ

Целият ми резерв от леглова база е запълнен.Не поемам вече ангажименти за спане.Ако  някой  се отказва поради някакви причини моля да ми пише на лични за да не заема стая.

stely1971

Май ще ми се отвори парашута да се освободя за 3, 4 и 5 ама като прочетох това явно ще пропусна тая среща.....  :( :( :(

Админ

Цитат на: stely1971 - 29.06.2015 г., 22:30 ч.
Май ще ми се отвори парашута да се освободя за 3, 4 и 5 ама като прочетох това явно ще пропусна тая среща.....  :( :( :(
Има  и други хотели в Доспат но аз не поемам вече ангажимент за резервация.Иначе знаеш,че си добре дошъл винаги...Както и всички останали.

Тяната

Много исках да дойда, но имам 30г среща на випуска и тая година ще пропусна. Пийте по едно за здраве от мен .
Марин Д.Стоянов-
Пальо купата-Ивайловград-Резово
ЕСМ                                тел. 0886 123045

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674