Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Предстояща среща в Доспат.

Започната от zmiori, 26.05.2015 г., 22:05 ч.

« назад - напред »

zmiori

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 27.05.2015 г., 13:01 ч.
Цитат на: zmiori - 27.05.2015 г., 08:54 ч.
Добрев, " он си знае що го тепат.
Вие сте тръгнали да обикаляте. А аз гледам да изкарам една майорска.
Майоре ако нямаш малка чашка нямай кахър ще кандисам и на 2 компотени буркана.
Ако се отървеш без лобут, ще черпиш.
Но една строева ти е сигурна.

Не стига че е виновен ами и с физическа разправа. Заплашва. Ако дода с насинен фар да знаете кой е виновен.
Тогаз и дозата на лекарството ще е по голяма. За строевата няма да се разберем имам си оправдание, контузен мие левия лакът. ;) :P
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

zmiori

Цитат на: dobrev621 - 27.05.2015 г., 16:09 ч.
Другарю майор разрешете аз да му спретна една физическа по кучкарски. ;) 8) :P

Браво бе браво. На умряло куче всеки може нож да извади..
Аз си мислен че ще ме успокойш малко например с две три думи от сорта: той другаря майор всеки може да подведе с 10-тина до14-тина километра, ади успокойсе, малук си още щети сипя една две малки от "Зарядната" или една ледена в тикинийка.. Ти веднага физическа че и кучкарска, и теб ще те погледна с "презрение" докат не мъ успокойш с. Рушчуклийска усуканица.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

dobrev621

Илияне то това е физическа по кучкарски,на няколко пъти по 100-ама вие Е-те откъде да знаете. ;D ;D ;D Абе бат Стефчев къде се дяна,нещо не го забелязвам на хоризанта! :o 8) :o
GSM-0887655071

zmiori

Ми аз съм само чауш. Несъм елитенти та друга порода.
Ако  е това за което си мисля може и да се навия.

ilia2003

Като си пееш Пенке ле (Морски), кой ли те слуша?
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

morski

Извинявам се.Аз само питам. :(

zmiori

Адашко я забърши че я оакахме и тая тема.
А според мен морски е прав нищо че има от делна тема. Колкото повече се напомня толкова повече ще се напомни на колегите за конкретната цел.
Благодаря ти за разбирането.

Norr

a
Цитат на: morski - 27.05.2015 г., 14:03 ч.
Макар,че има отделна тема,искам да напомня.Основният ни ангажимент на срещата в Доспат е дарителската кампания в полза на учениците.Досега имаше няколко запитвания,но без отговори и програма.Аз и ефр.Атанас сме осигурили 200 лева с които може да закупим и доставим някои пособия,или приведем сумата на форумната сметка в зависимост от програмат и нуждите.
Неслучайно писах, че трябва да определим някакъв срок, за да знаем с какви пари разполагаме и да имаме време да купим разни неща, като не забравяме Ваклиново. Пак предлагам 15 юни и който успял - успял. Ако се бавим още, ще се провалим. Лично мене ще ме е срам да се появя в Бръщен. Не забравяйте, че обещахме и хората в селото знаят това.
Колкото до болничните, изразходвайте патроните пестеливо и разумно: малко след четвъртъка ще има  понеделник  ;D.

chekur/Барбов/

Аз понеже не мога да даря 50 или 100лв щото ги нямам няма да дойда на срещата за да не се срамувам :-[
...не дойде ли време да се определи и такса за участие в срещите >:(.....хм... :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

velko

Дай му да бута Нисана  ;D ;D ;D
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

zmiori

Цитат на: velko - 28.05.2015 г., 22:41 ч.

За Халмера-та ли става дума?

ilia2003

Цитат на: zmiori - 28.05.2015 г., 22:52 ч.
Цитат на: velko - 28.05.2015 г., 22:41 ч.

За Халмера-та ли става дума?

За "Нисана" на Феникса, май ;D
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

zmiori

Феникса не караше ли нещо друго?

dobrev621

Не ме ядосвайте,че ще го сменя пак с Волво. >:( >:( >:(
GSM-0887655071

dobrev621

Петков няма грешка,с него всякак ще се разбереме-като трябва ще ме кара.Ей засега малко ми бягат скоростите леко в дясно ама то ще да е Джимара ;) но иначи си върви добре-пробвах я до Узана,Люляците без проблем ги качих. ;D Пък и почнах да и свиквам-кво да ти кажа джапанизка работа-дръпната. ;) 8) :P
GSM-0887655071

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266