Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Предстояща среща в Доспат.

Започната от zmiori, 26.05.2015 г., 22:05 ч.

« назад - напред »

zmiori

Момчета времето лети. Доспатската среща наближава. Имам питане, кой дни ще е срещата защото работя по график
и трябва да си актуализирам смените. Колкото по рано се реши толкова по лесно ще разместя графика си .Предполагам че и за всички с подобен проблем ще им е по лесно.
Благодаря предварително.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

chekur/Барбов/

По принцип е първата събота на юли 8)
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

uestli1

Илияне ,обикновено се почва от четвъртък. :) Демек 2,3,4и 5 юли.

zmiori

Четвъртъка ще го пропусна ама за петъка ще се понапъна малко. 8)
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

morski

Абе ти,ако се понапънеш повечко и от четвъртък ще си там.Я си спомни от кога не си ходил при личния лекар за болнични? ;) :)

zmiori

Болничен не съм ползвал повече от 20 години. А ма не мога да прецакам колегите си. Ако си взема болничен ще таковам туй то на графика за месеци напред. Затова предпочитам да го сгъстна малко.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: zmiori - 26.05.2015 г., 22:52 ч.
Знаеш ли пътя или да ти го показвам? ;)

петков

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 26.05.2015 г., 23:19 ч.
Цитат на: zmiori - 26.05.2015 г., 22:52 ч.
Знаеш ли пътя или да ти го показвам? ;)
По-добре да си кара с навигация, че току виж пак се е набутал!  :)
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

zmiori

Ааааа не. Ти до И-град ми метна 14 км, до Доспат ще ги докараш поне 20 горница. Е тогава вече поне до коледната среща няма да мога да спя и ще сънъвам кошмари. ;)

dobrev621

Карай бе Илияне,кво те бъркат някакви си 20 км.На времето връщайки се от Воняща Вода решихме да пообиколим някои манастири и след Килифаревският се запътихме към Капиновският,така до мен навигацият тогава горещата с карта в ръка ме насочва но сиганите откраднали табелата за жилязо на разклона за манастира и хайдееее в Елена,разгледахме я без време-бе то едно голямо село,заредихме гориво и се информирахме от бензинаджията за маршрута и отидохме и до Капиновският,че тъй тогава нямаше навигации. ;D ;D ;D
GSM-0887655071

zmiori

Добрев, " он си знае що го тепат.
Вие сте тръгнали да обикаляте. А аз гледам да изкарам една майорска.
Майоре ако нямаш малка чашка нямай кахър ще кандисам и на 2 компотени буркана.

dobrev621

Илияне ако ти даде малка чашка вържи я с конец да не я глътнеш бря,с омнията няма проблем. ;D ;D ;D
GSM-0887655071

майор ТЕНЕВ

Цитат на: zmiori - 27.05.2015 г., 08:54 ч.
Добрев, " он си знае що го тепат.
Вие сте тръгнали да обикаляте. А аз гледам да изкарам една майорска.
Майоре ако нямаш малка чашка нямай кахър ще кандисам и на 2 компотени буркана.
Ако се отървеш без лобут, ще черпиш.
Но една строева ти е сигурна.

morski

Макар,че има отделна тема,искам да напомня.Основният ни ангажимент на срещата в Доспат е дарителската кампания в полза на учениците.Досега имаше няколко запитвания,но без отговори и програма.Аз и ефр.Атанас сме осигурили 200 лева с които може да закупим и доставим някои пособия,или приведем сумата на форумната сметка в зависимост от програмат и нуждите.

dobrev621

Другарю майор разрешете аз да му спретна една физическа по кучкарски. ;) 8) :P
GSM-0887655071

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674