Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка и записване за срещата 26-29 март Сарабурун.

Започната от Админ, 04.02.2015 г., 21:47 ч.

« назад - напред »

Админ

Драги колеги!
Време е да започнем с преброяването от сега.
Официалното тържество в село Вълче поле ще е от 11.00 часа на 28.03.2015 година, събота, на площада пред кметството.
Ще се нощува в хотел ,,Луксор",резервацията е от четвъртък.След като напълним този хотел останалите ще нощуват в съседство.Нощувката за участниците в мероприятието и в двата хотела е 13лв.В ресторанта ще е на свободна консумация а  в събота когато ще е гала-вечерята куверт на цена около 20 лв+общите разходи за венци,цветя,заря и др..Всички който ще присъстват моля да ми заявят колко нощувки и за колко дни за да мога да направя разпределението на стайте.Ще помоля за малко уважение  и в тази тема да се избягват празнописни и несъдаржателни коментари!Направиха ми забележка на няколко срещи за това,че много от колегите интерпретират погрешно разбирането от страна на управата на хотелите,да си внесем домашни мезета,ракий и вина.Касае се ,че те ни пускат под кревата,ние искаме да се качим на него....Най-учтиво Ви моля да не си купувате от магазините в съседство вода,бира,водка,сокове,луканки и други такива неща който да консумирате след това в ресторанта.
Предварително Благодаря!
                Четвъртък 26.03.2015г
Пристигане и настаняване..Програмата се знае..Рано сядане на масата и начало на увеселителната част...
   За ансамбъла вечерта волна програма!!! ;D ;D ;D ;D

Петък 27.03.2015г
   10.00 -Заминаване на РГ-то в посока Шейновец..
   16.00-Почитане паметта на загиналите граничари при островите на Марица,пред паметника в с.Генералово!!

За тези дето ще пристигнат по-късно,на рецепцията на хотел,,Луксор" ще има списък,казвате си ника,казват ви в коя стая сте,плащате и се настанявате.В този хотел са настанени семействата с деца и тези дето са от четвъртък.Всички останали ще нощуват в хотел ,,Армира".Там на рецепцията също ще има списък кой в коя стая е.Отстоянието един от друг е около 5-7 минути ходене.

Вечерта в ресторанта е на свободна консумация,кой каквото си пожелае това си поръчва.Ще бъдем много хора който ще поръчват едновременно и за това трябва да проявим малко разбиране за евентуално закъсняла поръчка.Хубаво е да се поръчва по от рано!   

Събота 28.03.2015г
В 09:45 среща пред хотел ,,Луксор".
В 10:00 потегляне за с.Вълче поле
В 11:00 на центъра на с.Вълче поле участие в тържественото отбелязване на 63-та годишнина от героичният подвиг на Асен Илиев,Стоил Косовски и Георги Стоименов.След това поход и поставяне на венци и цветя на паметника под в.Сарабурун.

Вечерта в ресторанта другарска вечеря с подсигурен куверт.Начален час 19:00

Неделя 29.03.2015г
Отпътуване.Минаващите през Любимец ще поднесем цветя пред гроба на нашият съфорумник petyr_georgiev.

стателов

Заявявам участие:
две нощувки - 27 и 28 март /петък и събота/
двама души

vaklin.yurukov

Твърдо решен тази година да не прескоча тази среща, 2 нощувки - петък и събота, 3 човека.
0896798181

Александър Желязков

:)

петков

,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

magi23

Кирчо се записва за срещата от четвъртък до неделя/26-29/

роджери2

Там сме! За всичките дни. 2+2
И една стая за двама за всичките дни.

ПЛАМЕН 68(Феникса)

от 26 до 29 март

Моята ГЗ - пълен състав - 4 боеца
Владо + 1
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

йордан димитров

Въпрос към Админ: Ако се запишем за срещата цялото семейство за всички ли се предвижда куверт за вечерта?
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

НакатаGSM

Данчо.Ще си позволя да ти отговоря, вместо Админа, който може да е наряд по границата. В събота вечер, масите с местата се зареждат спрямо заявката за присъствие.  Аз лично на малкият ми син не взимам куверт, защото почти не се спира при нас. :)
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Админ

Цитат на: йордан димитров - 05.02.2015 г., 20:30 ч.
Въпрос към Админ: Ако се запишем за срещата цялото семейство за всички ли се предвижда куверт за вечерта?
Всяко заредено място е куверт.Обикновено по-голяма част от децата не се спират на едно място.За тях винаги се оставя някоя свободна маса и си поръчват каквото им се яде.Има обаче и такива колеги който си плащат куверт на децата защото са непретенциозни и си хапват всичко.Ако те притеснява нещо конкретно, можеш да ми пишеш на Л.С и с радост ще ти разясня подробностите.

Barko

Здравей адашко.До кога най-късно трябва да дадем отговор за резервация.?
Ние с 320 ако намерим на кого да пласиреме кутрето за 2-3 дена ще дойдем. В цялата околия няма хотел в който приемат домашни любимци.Проверил съм го още миналата година. >:(
Иначе избора на хотел е чудсен.Бяхме лани негови гости и сме с много добри отзиви.

georginankov

За всичките дни, една двойна и една единична стая.
П.С. Имате поздрав от дядо :)
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

mitchel

Здравейте! Две нощувки 27 и 28 март за мен, съпругата и "дребната" (днес е вече на 5години :D). Давам уточнение, стаята може да е двойка със спалня, да не заемаме тройка. Куверти два броя. Дано, всичко да е ОК, че тия незаконни "талибани" дето минават ДГ, бъркат плановете. 8)
Генади Киров

доктора

Такааа да се запишем и ние четири човека аз, жената,щерката и зетя + още две места за баща ми и майка ми,общо 6 човека за две нощувки.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266