Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Заявки за календар на форума за 2015 г.

Започната от Админ, 19.11.2014 г., 12:43 ч.

« назад - напред »

PATRON

Тони,
моля добави към заявката на Патрон още 10 броя "зелени". Доплащам заедно и за фланелката

hristo hristov

2бр. зелени по Еконт, адрес: гр.Ябланица, обл.Ловеч, Банка ДСК пл.Възраждане №1

nikola_g79

За мен по 4 от вид по Еконт Бургас

nikola_g79

Тонка, прати ми и 3 кръгли стикера.

harigraniza

Тонка, сърдечни благодарности!!! Получих календарите, шапките и т.н. Весела Коледа и щастлива Нова гадина!!!

петков

Току що и аз си получих календарите.Благодаря, Тони!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

zmiori

Тони получих СМС от Еконт, но днес и утре съм извън града а офиса им ще работи на 27.12.14г. тогава ще ги взема. Съжалявам за закъснението.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

ilia2003

Тонка, календарите пристигнаха ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

zmiori

Баси къв съм лъжец.
Тони получих ги, успях да се прибера преди офиса на Еконт да затвори и си ги взех. Много съм щастлив.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

dobrev621

Благодарности Тонка,получих пратката и зарадвах бай Андро. 8)
GSM-0887655071

Стоян Колев

На държавната граница-държавен ред !

jjivi

Получих календарите. БЛАГОДАРЯ от сърце! Весели Коледни и Новогодишни Празници!

Пенков55

Здравей Тонка,получих пратката. Благодаря и весело посрещане на новата година.

йордан димитров

Здравей, Тони,току що пристигна шейната на"еконт" ,подаръците са тук. Весела и щастлива нова година!!!
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

майор ТЕНЕВ

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509947
Total Topics: 1913