Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Заявки за календар на форума за 2015 г.

Започната от Админ, 19.11.2014 г., 12:43 ч.

« назад - напред »

nikiforov8888

За,София къде мога да мина да си взема.....??

daniel_radovenski

Тонка,здравей.С Доктора и Жицата се разбрахме пратката да я изпратиш на моя адрес.Така,че чакам двете тениски на Док и 8 зелени +1 син календар на адрес. Мездра до офиса на Еконт тел.0884101763 Даниел Радовенски.Поздрави от Мездра!

НакатаGSM

Май закъснях със заявката, но ако има възможност ще поръчам 8бр зелени и 2бр. сини календара! Тонка, извинявай за закъснението!
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

BMinchev

Тонка, дано не съм закъснял! Ако не е късно изпрати 10 бр от зелена граница и 10 бр от синя! Ще ти бъда много благодарен!

йордан димитров

Здрасти Тони. Преди за Троян бях поръчал 2 тениски и 2 календара. Потвърждавам поръчката . Как ще стане получаването?
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

harigraniza

Здравей, Тони!!!
Прати ми 10 /десет/ зелени календара по Еконт. Харманли , Веселин Христозов, ул. Стефан Льондев 1, 0887423113. С наложен платеж. Прати ми и шапките и стикерите, който ти поръчах по-рано.

Давчев 2

с-т Давчев

бойко младенов

ТОНИ 4 ШАПКИ И 4  СТИКЕРА  ПРИБАВИ ГИ ГР Поздрави

мъри

Тони, ако не е късно към моята поръчка прибави две шапки и един стикер, извинявай за накъсаната поръчка :). Поздрави!
СЪЕДИНЕНИЕ, ТО ПРАВИ СИЛАТА, НО ТО ПРАВИ И ДЕЦАТА

командира

Привет Тони!
      Преди месец бях поръчал 5 бр. зелени календари. Моля те изпрати ми ги по Еконт. Гр. Габрово ул. Хр. Смирненски 30 вх.Б  0899481616. Поздрави от столицата на хумора.

jjivi

Здравейте, ако не съм закъснял безнадеждно моля за 5 броя от зелените календари на адрес Еконт София, Люлин 7 за Живко Живков тел 0884 808 524

Благодаря предварително и Весели Празници!!!

anton

В понеделник започвам изпращането на заявките.
Поздрави!

chekur/Барбов/

Изпрати моите два с тези на Папазов ;D Ние ще се оправяме по-нататък![/left]
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

ефрейтор Атанас Колев

Антоне запопи с два бр. за Добрич че съм по наблизо.,,Хр.Ботев,,58-А.Колев,по Еконт.Благодаря!
Атанас Колев

ilia2003

Моля давайте си данните, на "лични" на Антон ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509947
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646