Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

4ГЗ''ЖУПЕЛ''с.Резово 8ГО Бургас

Започната от jivodar___66, 10.09.2014 г., 19:49 ч.

« назад - напред »

dianev

Към кого да се обърна за фланелки граничарите на българия?

vigi

Цитат на: dianev - 11.09.2014 г., 13:08 ч.
Към кого да се обърна за фланелки граничарите на българия?

Здравей, dianev!
Прочети тук и поръчай!  ;)
http://granichar.org/forum/index.php/topic,730.1230.html
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

jivodar___66

Живко Христов Христов

vigi

Страхотни снимки, Живко. Ето малко и от мен преди няколко дни. Техниката за снимане не беше много добра, но все пак е нещо. И понеже в предните постове пишете за някакви турски шмекерии за промяна на граничната линия и там на място чух нещо подобно, та някой запознат ще може ли да разкаже каква е историята?
Да градим България!
Да обичаме родния край!

красимир_ванков

Цитат на: vigi - 20.08.2017 г., 09:19 ч.
Страхотни снимки, Живко. Ето малко и от мен преди няколко дни. Техниката за снимане не беше много добра, но все пак е нещо. И понеже в предните постове пишете за някакви турски шмекерии за промяна на граничната линия и там на място чух нещо подобно, та някой запознат ще може ли да разкаже каква е историята?

Историята е мноооого дълга и много тъжна . Влачеше се с години . Мирише на  бетонни тетраподи , самосвали със чакъл  , камъни , булдозери , скрепери , нафта  хиляди моточасове загубен ресурс , като всичко това до нищо не доведе . а става дума просто за метода на определяне на държавна граница по море . В държавен вестник не помня точния брой е обнародвано решението на двете държави , скрепено с ратифициран двустранен договор .
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

майор ТЕНЕВ

Цитат на: vigi - 20.08.2017 г., 09:19 ч.
Тук е писано, Васко.
http://granichar.org/forum/index.php/topic,752.msg33380.html#msg33380

vigi

Благодаря, майоре! Чух нещо подобно от хора, които бяха седнали на една пейка на устието и ми стана интересно. Наистина плажа от наша страна е около 15-20 кв. м.
Да градим България!
Да обичаме родния край!

майор ТЕНЕВ

Цитат на: vigi - 20.08.2017 г., 14:09 ч.
Благодаря, майоре! Чух нещо подобно от хора, които бяха седнали на една пейка на устието и ми стана интересно. Найстина плажа от наша страна е около 15-20 кв. м.
Като се видим, ще ти кажа повече.

zelenookiiq

Живко много добри снимки сте направили браво.А ние с само се каним каним да се организираме и слезем до границата и само с обажданията си оставяме, а и ти щеше да се обаждаш но нейсе.Ми то всичко си е замряло във времето и заставата и вишката и портала и кльона а той аха аха си е готов да го пуснат !!!!Ма на портала що патрони има изстреляни сигурно колкото тревата в гората  ;D а за първи ляв да не пишя директно в морето ! Опс май се отплеснах да не го четат това Морския и другите / то не че4 по техните застави не беше същото,

zelenookiiq

Живко, много добри снимки сте направили браво.То всичко си е задрямало във времето и заставата и вишката и кльона който аха аха е готовдза го пуснат !А на портала що патрони има изгърмяни сигурно колкото тревата в гората а за първи ляв да не пиша там в морето  ;D !Живко барем една миризлива партенка да бяхте сложили в сушилнята ей така само за снимка бре  ;D  ;D  ;D !!!???Командира на заставата му забравих името войската му лепна -Рижия но той Морския знае как се казва той е енциклопедия беше капитан по наше време.На жена му и лепнаха Рижата /според него/ продаваше на магазина в селото и те така доста време прекарахме и ние в Резово и доста добри спомени имаме от там .

фишерски

Рижия както го наричате бе за тогава капитан Михаил Митев бог да го прости преди година се спомина еДИНИЯТ МУ СИН ТРЪГНА ПО НЕГОВИТЕ ПЪТЕКИ .

jivodar___66

Цитат на: zelenookiiq - 18.09.2017 г., 15:06 ч.
Живко много добри снимки сте направили браво.А ние с само се каним каним да се организираме и слезем до границата и само с обажданията си оставяме, а и ти щеше да се обаждаш но нейсе.Ми то всичко си е замряло във времето и заставата и вишката и портала и кльона а той аха аха си е готов да го пуснат !!!!Ма на портала що патрони има изстреляни сигурно колкото тревата в гората  ;D а за първи ляв да не пишя директно в морето ! Опс май се отплеснах да не го четат това Морския и другите / то не че4 по техните застави не беше същото,
Ми на ето каня те.На 29 септември съм вБургас.На другия ден със Стоян Дамянов и другари отпрашваме за Малко Търново.Имаме нужда от сапьори ;D
Живко Христов Христов

zelenookiiq

Леле, Живко защо не се обади малко по рано , щях да си изтегля отпуската и наистина ми се слизаше до Малко Търново, школа 6 месеца сме били там, а и нашия старшинка е от там но не зная дали е жив.Зная от Морския че нашия командир си е жив и здрав и се е в Бургас но нищо не знаем за старшинката.А като се съберяха със старшина Стаматов казват че нямало други май в ГВ по сладко да си пият ракийката  ;D.Наистина ако бях свободен щях да дойда но по това време ще съм на работа та желая ви приятно изкарване и ако пуснеш някоя и друга снимка ще гледаме ако може и от поделението ако ви пуснат вътре .

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823