Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Дарение за БЛАГОДАРНОСТ!!!!

Започната от Админ, 22.08.2014 г., 21:20 ч.

« назад - напред »

цапар

Цитат на: ilia2003 - 17.03.2019 г., 00:16 ч.
..............
Проблема е, че мюфтийството и църквата, имат повече пари от мен, теб и цялото форумно братство !!!Аз не бих пренасочил и една стотинка от форумните пари в подкрепа на тези идеи!!!!!
;D ;D
Кат неосъзнато хлапе знаех, че прадядо ми поп Атанас е в доста конфликт с останалите три попа на село...., ама бе много мълчалив и му имаха страх и баба, и дядо, а и май вси съселяни, щото кат минаваха покрай кукята му забързваха, спираха да говорят и плахо кимваха с глава накъм него, ако си бе на двора или седеше, както съм го запомнил, на дървените стъпала и делкаше я ябълки, я нещо друго с една особено извита чикийка /сгъваем джобен нож/.
:( Когато вече го нямаше не веднаж чувах коментари, че сиктердосвал началниците си от най-доле до най-горе и ги наричал сребролюбци, безбожници и предатели...и се изхрачвал /да ме прощавате за неприличния изказ/ :(
Child in Time

гринго

За мен църквата е институция за умрелите
Аз Още не съм за там,въпреки че не съм определил още редът :P
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

vera

Цитат на: гринго - 17.03.2019 г., 09:47 ч.
...е няма как " институция" от този свят да ръководи делата на "един друг свят"!!!! :o....прекалено сме несъвършени...... 8)

гущер

Цитат на: vera - 17.03.2019 г., 15:51 ч.
Цитат на: гринго - 17.03.2019 г., 09:47 ч.
...е няма как " институция" от този свят да ръководи делата на "един друг свят"!!!! :o....прекалено сме несъвършени...... 8)
Ми , жени  ::)

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215