Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Среща на граничарите от набор 64 служили на 10 ГЗ с. Пловдивци 4 ГО Смолян

Започната от djimar, 23.07.2014 г., 20:29 ч.

« назад - напред »

ilia2003

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 14.09.2014 г., 21:08 ч.
Цитат на: ilia2003 - 14.09.2014 г., 20:41 ч.
Цитат на: nas63 - 14.09.2014 г., 20:34 ч.
Калояново е отчело присъствие, Димитров не е мръднал, същия си е отпреди 30 години.
  Панама да не е разделена на 2 отбора?

Не съм бил там :o Защо да е разделена?
Защото няма кой да прочете заглавието на темата.

Тенев отговора ми е закачка ;) Има представител на наше село, но присаден на слива ;D Иначе двамата с nas63 са от село Житница 8)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

майор ТЕНЕВ

Но е правилно-срещата е на набор 1964г. Други.....друг път-на общ развод.

nas63

Цитат на: ilia2003 - 14.09.2014 г., 21:12 ч.
Цитат на: майор ТЕНЕВ - 14.09.2014 г., 21:08 ч.
Цитат на: ilia2003 - 14.09.2014 г., 20:41 ч.
Цитат на: nas63 - 14.09.2014 г., 20:34 ч.
Калояново е отчело присъствие, Димитров не е мръднал, същия си е отпреди 30 години.
  Панама да не е разделена на 2 отбора?

Не съм бил там :o Защо да е разделена?
Защото няма кой да прочете заглавието на темата.

Тенев отговора ми е закачка ;) Има представител на наше село, но присаден на слива ;D Иначе двамата с nas63 са от село Житница 8)
абе щом жена му е от Калояново и той е от там.
Теб те няма , Валери го няма , знамето го няма, каква среща? .Тя май малко нелигитимна?

Ивайло Христов

Като за начало нещо и от мен (наряда в събота) по маршрут: х-л "Бахами" - съоръжението 3/4 и 1/2 ЛФ на ГЗ "Панама", 1/2 ДФ на ГЗ "Ниса" - стик по ПР между двете застави - патрулната пътека - ГП 51 - патрулната пътека - Съдилището - обратно по патрулната пътека до под ГП 54 - слизане по реброто към заставата - с. Пловдивци - х-л "Бахами". Урудката ми отчете 28,8 км., като обикновено 10% са грешка (завишения от почивки, когато върти на празен ход "кълбета").

От браздата започва Родината!

ilia2003

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

djimar

сигурно от обед му е домъчняло за бира та като влезе в хотела само дето не затича към витрината  ;D ;D

Ивайло Христов

Абе от Съдилището мислехме да правим голямата врътка през (опа, покрай) Ченгенето и после през Дългата/Широката поляна да слезем към заставата, ама ни дойде акълът в главите, че беше 15:00 ч.
Та като влязох в хотела, първом пих една бира за кураж дето се вика, като си помисля какви можеше да ги надробим и да има "Застава в оръжие!" към полунощ... ;D ;D ;D

Ама вече имаме план за догодина с качване отдясно и слизане, откъдето и сега слязохме. Остава да излъжа някого да слезем и по левия прикриващ да го проверя вярно ли е маркиран в урудката. ;)

Ивайло Христов

Не знам кога ще имам време да направя някакъв смислен албум, затова ето целия суров материал: https://picasaweb.google.com/100192390292037299599/13092014?authkey=Gv1sRgCLiZsZuel-GvUw&noredirect=1

Наблегнал съм основнно на снимането на маршрута до стика на прикриващите рубежи, защото това е половината от екопътека "Пловдивци". Има много снимки и от слизането по реброто от ГП 54. Тези снимки са много и вероятно са досадни, но ми трябва подробен архив за туристически цели.

Времето си беше лошо за съжаление...

djimar

след кратко коментиране на датата с наборите решихме срещата да бъде на 4,5 и 6 септември /петък ,събота и неделя /.
ако има и други желаещи моля да бъдат така добри да се разбере за тяхното участие до 25 .08./август/  2015г.
срещата ще бъде както и минали години на "Бахамите " ;D , план не сме правили и няма да правим , всичко се решава на място .
ако се появят предложения за преминаване на срещата да бъдат споделени тук !

djimar

макар че е рано и все пак да напомня ,всички набори са известени /някои бяха и посетени / ,най новата информация от Бойко е че до Мочура има нов асфалтов път а пътят до заставата е проходим и се работи по язовира , ако има желаещи да присъстват нека да се пишат навреме / да кажем до 15 08 / за да можем да реагираме навреме

djimar

Тъй като времето на срещата наближава, ще помоля ако има желаещи от форума да присъстват да си кажат , крайния срок е до 17 .08. понеделник за да бъде известен Бойко колко хайвани ще приюти и нахрани  ;)

djimar

времето за срещата наближи , ако има желаещи да присъстват знаят къде ще се намерим , аз тръгвам сега  и за по-напряко ще мина през Гърция  ;D  но петък вечерта ще съм на Бахамите

djimar

такаааааа , да зарадваме окото на един стар новобранец ;D

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509947
Total Topics: 1913