Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Среща на граничарите от набор 64 служили на 10 ГЗ с. Пловдивци 4 ГО Смолян

Започната от djimar, 23.07.2014 г., 20:29 ч.

« назад - напред »

djimar

само за сведение на присъстващите във форума че, срещата ще се проведе на 20/21 септември в с. Пловдивци .
ако има желаещи приемаме и гости / но само гости а не набедени организатори /

djimar

забравих да кажа , че гостите си поемат масрафа за пребиваването на срещата  ;D

valdesidva63

Цитат на: djimar - 23.07.2014 г., 20:29 ч.
само за сведение на присъстващите във форума че, срещата ще се проведе на 20/21 септември в с. Пловдивци .
ако има желаещи приемаме и гости / но само гости а не набедени организатори /

Що бе, ти пак ли няма да идваш. ;)

dobrev621

GSM-0887655071

djimar

Добрев , нали знаеш приказката "ела ми на гости че да видиш съседката как черпи " ;D

Валери , досега на всички срещи които съм организирал  съм ходил , та пак ще отида а под снимките ще пишем твоето име като организатор та се успокой , ще бъдеш споменат

dobrev621

Ааа за съседката при майора,той отбира от тия работи. ;D :P :P :P
GSM-0887655071

valdesidva63

Цитат на: djimar - 26.07.2014 г., 14:26 ч.
Добрев , нали знаеш приказката "ела ми на гости че да видиш съседката как черпи " ;D

Валери , досега на всички срещи които съм организирал  съм ходил , та пак ще отида а под снимките ще пишем твоето име като организатор та се успокой , ще бъдеш споменат

Що ша ма споменаваш бе аз ша съм там.Или гостите от другите набори ще ги гоните.
Споко, аз ша си нося ляп и сиренце и малко лук.

djimar

майор ТЕНЕВ

Цитат на: valdesidva63 - 26.07.2014 г., 20:10 ч.
Цитат на: djimar - 26.07.2014 г., 14:26 ч.

Що ша ма споменаваш бе аз ша съм там.Или гостите от другите набори ще ги гоните.
Споко, аз ша си нося ляп и сиренце и малко лук.
Чинчен ляп и малко френкьове. :)

djimar

малка промяна в датата на срещата

Срещата ще бъде на 13/14 Септември /Събота и Неделя/

всички други уговорки си остават !

Ивайло Христов

От браздата започва Родината!

djimar

Иво , вероятно ще има тревожна група и прикриване на 50 гп

Ивайло Христов

Цитат на: djimar - 07.09.2014 г., 22:46 ч.
Иво , вероятно ще има тревожна група и прикриване на 50 гп

И аз нещо такова трябва да направя - да се кача от хотела по пътя към Бабина чука и от стика на прикриващите да се спусна по вашия ляв. Това нещо би трябвало да стане за около 4-5 часа.

djimar

Иво , преди 15 години се опитахме да минем по прикриващия наляво но не успяхме ,всичко е затрупано от паднали дървета оплетени с бодлива тел

Ивайло Христов

Цитат на: djimar - 08.09.2014 г., 19:57 ч.
Иво , преди 15 години се опитахме да минем по прикриващия наляво но не успяхме ,всичко е затрупано от паднали дървета оплетени с бодлива тел

Преди няколко години е прочистено. Нали се води еко пътека. Бойко от "Бахами" я е правил. От първа табела надолу видимо беше добре, като минах юни.

Началото на пътеката до първа табела.

Май това е било въпрепятстващото съоръжение на прикриващия. На двайсетина метра е от пътеката (вляво извън този кадър).

Организационно чакам да видя Norr, дали ще идва. Ако не, аз сам ще дойда до Пловдив, откъдето ще пътуват хора. Ще мога ли да се комбинирам с някого за транспорта оттам до Пловдивци?

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509947
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292