Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

6ГЗ "Нимфа" Ахтопол

Започната от morski, 12.06.2014 г., 09:30 ч.

« назад - напред »

vigi

Гледам снимките на майор Колев и виждам ужасната разлика за пет години безстопанственост и най-вероятно умишлено оставена да се саморазруши. Мястото е много апетитно! Убедете се сами. Снимките са от миналата година. При възможност ще ви покажа разликата и от тази.
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

vigi

Да градим България!
Да обичаме родния край!

vigi

Да градим България!
Да обичаме родния край!

валентин60

На Ахтопол заставата беше като починва станция, с интерес преди време съм гледал ТГ как се изнася по главната улица на града, къде отива мога само да гадая.Виждал съм и ПГР то на края на града посока Синеморец. Да еба и късмета където съм го имал. А пък някои можеше да са школници там ;)
На пук на Халата папрята е мой приоритет

петков

Цитат на: валентин60 - 16.08.2021 г., 20:18 ч.
.... А пък някои можеше да са школници там ;)

някои - можеше, ама не и ония, дето от Русе ги пращат в Смолян! Накратко -  не е за балъци, там е за лъвчета!  :)
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

валентин60

Цитат на: петков - 16.08.2021 г., 20:29 ч.
.... А пък някои можеше да са школници там ;)

някои - можеше, ама не и ония, дето от Русе ги пращат в Смолян! Накратко -  не е за балъци, там е за лъвчета!  :)
Малко по надолу от Смолян, и ние разбираме от карти  ;)

петков

Цитат на: валентин60 - 16.08.2021 г., 20:32 ч.
... и ние разбираме от карти  ;)

карти дето са в тесте ли?  ;D
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

валентин60

Цитат на: петков - 16.08.2021 г., 20:35 ч.
Цитат на: валентин60 - 16.08.2021 г., 20:32 ч.
... и ние разбираме от карти  ;)

карти дето са в тесте ли?  ;D
Пътни им викат ;)Подгонилото те Смолян, слез доста по надолу към Златоград ???

zmiori

Ся да сме по темата, в ахтопол съм карал 5 години  лятна служба. Мноо готино. Ма по наща гора бе по готяно.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

dobrev621

На Ахтопол заставата беше като починва станция, с интерес преди време съм гледал ТГ как се изнася по главната улица на града, къде отива мога само да гадая.Виждал съм и ПГР то на края на града посока Синеморец. Да еба и късмета където съм го имал. А пък някои можеше да са школници там ;)
И аз съм нямал късмет Стефчев,забиха ме в Момчилградския-Деяр Бекир бетер...А можеше да изпълняваме командата-плажни кърпи и бегом!
GSM-0887655071

chekur/Барбов/

Боби идва на кошуте, ако иска нека си каже мнението!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

iakim

Да попитам - кой е бил ВСК и как се казва СК през 1988? В нашия взводв Берковица май имаше момче от Ахтополската застава! Говоря за лятна преподготовка - ВСК!

Doktor.nasko

1988 нямаше такъв. И двете кучета бяха с водачи, но не си спомням да са ходили в Берковица.

iakim

Интересно! ИСК се обучаваха в Берковица, а през 88 и ВСК бяхме там! Принципно подготовката на ВСК не беше задължително да е в берковица, но все някъде вашите ВСК трябва да са минали през преподготовка! Как се казваха ВСК и СК?

Doktor.nasko

Динко Лулев 86-88 и Красимир Кръстев, а кучетата Ингус и Крас.

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646