Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

6ГЗ "Нимфа" Ахтопол

Започната от morski, 12.06.2014 г., 09:30 ч.

« назад - напред »

Plastkomfort

1990-1992 бях на тази застава ще се опитам да кача някоя снимка.

Тяната

Цитат на: Plastkomfort - 24.09.2015 г., 07:58 ч.
1990-1992 бях на тази застава ще се опитам да кача някоя снимка.
Кой ти беше стар готвач там до март 1991.
Марин Д.Стоянов-
Пальо купата-Ивайловград-Резово
ЕСМ                                тел. 0886 123045

Plastkomfort

Готвач беше Борката

morski

А кой ти беше Командир?

Plastkomfort

Кап. Петров но мисля че е починал при катастрофа ако небъркам.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: Plastkomfort - 25.09.2015 г., 09:13 ч.
Кап. Петров но мисля че е починал при катастрофа ако небъркам.
Ако става дума за Живко Петров-да, загина при катастрофа.

tatitosho

Служих на "Нимфа" след батальона. От февруари 1988 г. до септември 1989 г. Бяхме разпределени 6 човека от набора. Поддържаме връзка, но май само аз съм се регистрирал тук. Командир беше к-н. Иванов от Ст. Загора, заместник л-нт. Гочков от Поморие. Втората година и двамата ги повишиха в звание. Старшини бяха... Иванов (дано не му сбърках фамилията на Чопъра  :) ) от Бургас и на радиометристите... ако не бъркам Стоянов (Мозъка) от Ямбол.  Да се поправя. С-на. на радиометристите беше Наско Петров.

border1961

Командира ти Иванов от Стара Загора е покойник от доста години. След уволнението си имаше оръжеен магазин в Стара Загора няколко години.

stely1971

А офицера Гочков вече е в пенсия от 3-4 месеца - пенсионира се като началник група "Административно обслужване" в РДГП - Бургас...... /ако представлява интерес за теб, де....  :) /

tatitosho

Чак пък интерес не, ама хора сме и така или иначе в един момент живота ни е сблъскал. Видях, че всички си пишете, кой, къде с кого е служил, та реших и аз да си призная  :D (без бой). Моята информация от наборите е същата, само не знаех, че Гочето се е пенсионирал вече. Както и да е, мислех си, че някой познат служил на заставата ще пише ама... Здраве да е  :D

morski

За съжаление са малко,граничарите служили на твойта застава,които са регистрирани във форума.Аз служих на съседната застава "Хала".

tatitosho

morski, когато служих, познавах всички от набор 87 на "Хала". За съжаление вече не помня имена, освен Атанас Атанасов от Каварна. Бяхме в един взвод в батальона, а сме се срещали и след службата. Имам си роднини в Каварна, та като ходя се виждам с набор от "Нимфа" и ако случа и с Наско.

morski

Ами поздрави го като се видите.
Бъди здрав!

tatitosho

Благодаря, morski !  Ще предам  :)

Plastkomfort

Днес се срешнах с моя старшина от Нимфа и сълзите ми тръгнаха от радост.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509686
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823