Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Срещи 13 ГЗ "Юнак"/ 14 ГЗ "Чавдар", с. Мързян

Започната от velko, 01.04.2014 г., 22:16 ч.

« назад - напред »

Xpucmo

Цитат на: velko - 09.04.2014 г., 21:24 ч.
Цитат на: Xpucmo - 09.04.2014 г., 10:56 ч.
........Държа разкладката да бъде обсъдена предварително и да бъде утвърдена по надлежния ред. Съгласно бацилските инструкции съм длъжен предварително да знам доставчика, да взема проби от продуктите и да се убедя, .......
А бе... ако се следва "надлежния ред" - и бацилът трябва да е минал проверка за деизнтерия......  ;D ;D ;D ;D
грешка - не бацила, а черпака...

Николай Видолов

Цитат на: Xpucmo - 10.04.2014 г., 12:07 ч.
Цитат на: velko - 09.04.2014 г., 21:24 ч.
Цитат на: Xpucmo - 09.04.2014 г., 10:56 ч.
........Държа разкладката да бъде обсъдена предварително и да бъде утвърдена по надлежния ред. Съгласно бацилските инструкции съм длъжен предварително да знам доставчика, да взема проби от продуктите и да се убедя, .......
А бе... ако се следва "надлежния ред" - и бацилът трябва да е минал проверка за деизнтерия......  ;D ;D ;D ;D
грешка - не бацила, а черпака...
Ако  се пита от мен -всички трябва да минат през такава проверка  ;D ,защо само аз >:(

velko

Изкарайте си весело, момчета!   :) :) :)

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

zenkov

Днес беше направена внезапна проверка на заставата в Дълго поле.Наряда носеше службата по устав и беше удостоен с униформата на Форума.Обсъдиха се детайли от бъдещата среща на Мързян.Излезе се със становище датите да останат непроменени,въпреки препоръката на ilia.Реши се още Ангел 13 да бъде наказан за отказа му от наряд по съоръжението.Може да бъде часови на особен обект,но ще трябва да изслуша песента,,Слънцето е в моите коси''.Накрая проверяващият от Раковски отнесе две следи към щаба,както се полага на един ВСК и благодарности към заставата в Дълго поле за доброто носене на службата.

Ангел13

Охххх,олекна ми :-\.Добре,че не трябва да пея.Приемам наказанието и дори ще се самонакажа........ с повече изморителна работа-направо почти непосилна.Освен,че ще наглеждам чевермето аз се натоварвам и обещавам  да наглеждам  бирата дали се изтудява качественно.Рапорт даде ::)

Стойков

Момчета, като се оповеси Иван Недков от пикета, поздрави от мен и Динко Танчев  ;) .
Да случите на хубаво време на срещата.
мл. с-т 100йков "Стихия" /84-86г/ 4 ГО Смолян
Ст.Загора
http://www.youtube.com/watch?v=QMr322jgCjw
https://www.youtube.com/watch?v=wp-RwDbNFqA

Николай Видолов

Мл.сержант ,то чевермето иска бая въртене ,само с наглеждане няма да стане.Предлагам да го направим задушено,както го правихме на заставата.В един казан от алпака нареждах бутилки от нектар на дъното, сипвам три пръста вода,месото на порции по 300 грама и всяко намазано обилно с лютеница,два дафинови листа и един пакет черен пипер.Капака от горе е добре опушен да не бяга парата,два часа и половина на бавен огън и сме готови. Става невероятно !!!

Николай Видолов

Цитат на: Стойков - 12.04.2014 г., 19:12 ч.
Момчета, като се оповеси Иван Недков от пикета, поздрави от мен и Динко Танчев  ;) .
Само да си дойде от Италия ще се качи с нас, ще му предам поздрави ,често си пишем във "Фейса".Стайков ти щом си от Сапьорите сигурно познаваш Минко Тотов от Дълго поле?

ilia

Здравейте, Мързянци !!!
Относно рецептата на "кебапа" има някой неточности и най вероятно агнето ще се яде сурово.Кольо явно не си правил скоро тренировка.На казана задължително се поставя фолио и се претяга с тел за да не пропуска парата, а на капака се поставя тежест.Относно датата на срещата няма проблеми за Мен. 

uestli1

Цитат на: zenkov - 12.04.2014 г., 17:53 ч.
Днес беше направена внезапна проверка на заставата в Дълго поле.Наряда носеше службата по устав и беше удостоен с униформата на Форума.Обсъдиха се детайли от бъдещата среща на Мързян.Излезе се със становище датите да останат непроменени,въпреки препоръката на ilia.Реши се още Ангел 13 да бъде наказан за отказа му от наряд по съоръжението.Може да бъде часови на особен обект,но ще трябва да изслуша песента,,Слънцето е в моите коси''.Накрая проверяващият от Раковски отнесе две следи към щаба,както се полага на един ВСК и благодарности към заставата в Дълго поле за доброто носене на службата.
Ааааааа zenkov няма доказателствен материал(фото).Не се приема. ;) ;) ;D ;D

Николай Видолов

Цитат на: ilia - 12.04.2014 г., 20:23 ч.
Здравейте, Мързянци !!!
Относно рецептата на "кебапа" има някой неточности и най вероятно агнето ще се яде сурово.Кольо явно не си правил скоро тренировка.На казана задължително се поставя фолио и се претяга с тел за да не пропуска парата, а на капака се поставя тежест.Относно датата на срещата няма проблеми за Мен.
Прав си Командире,забравих да го напиша,но миналата година го правих два пъти и стана  :P .Често го правихме със сърна но вреше 4 часа.Това беше рецепта на Дрянгата от Чепинци.

Стойков

Цитат на: Николай Видолов - 12.04.2014 г., 20:02 ч.
Цитат на: Стойков - 12.04.2014 г., 19:12 ч.
Само да си дойде от Италия ще се качи с нас, ще му предам поздрави ,често си пишем във "Фейса".Стайков ти щом си от Сапьорите сигурно познаваш Минко Тотов от Дълго поле?
Крайният в дясно  ;) http://granichar.org/forum/index.php/topic,3276.msg143512.html#msg143512 , по принцип и с вас момчета съм се засичал в заставата Ви когато правихме минното поле, ама .... минаха годините  ;) . Сещам се и серж. Горанов и за Заралийте ваши стари които споменавате ( миля, че често ги срещам в града  :) ) .  На Минко Тотов му вкарайте малко инфо с компа и да се включва в темите  ;D , само го регистрираха неговите хора и до там  >:( >:( ,   ;)  :) :)
мл. с-т 100йков "Стихия" /84-86г/ 4 ГО Смолян
Ст.Загора
http://www.youtube.com/watch?v=QMr322jgCjw
https://www.youtube.com/watch?v=wp-RwDbNFqA

Ангел13

Цитат на: Николай Видолов - 12.04.2014 г., 19:31 ч.
.Предлагам да го направим задушено,както го правихме на заставата

Те това ми падна на сърце ;D тъкмо да наглеждам повечко бирата.Даже ако има кой да направи задушеното малко ще ми поолекне.Нека бачо Илия да води ТГ по тънковица-стика-гергова-36гп ,аз ще ги посрещна на 37гп с бира пък и да им покажа пътят към заставата,че да не се изгубят. :P

velko

А ако намерите от някой тайник закътан, още от граничарските години шише - и с отлежала ракия ще полеете срещата :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215