Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Снимки от службата на 18 ГЗ "Анибал" (Сребърна), 1 ГО Видин

Започната от miro622, 17.12.2013 г., 12:26 ч.

« назад - напред »

damian1960

Вярно,така се случи със Симеонов,но такива бяха времената,че друго нямаше какво да се направи,че да го почетем.Аз съм тогавашното ЗКПЧ на АНИБАЛ лейт.Дамян Бушев

Петю Боянов

През май 1986 г. на заставата гледахме мача Мексико-България от СП`1986.
Бяха ни изпратили там от щаба във Видин да работим по съоръжението (бяхме сапьори).
След това през лятото ме изпратиха там за постоянно, давах наряд само на ПГР в селото и стояхме в долната застава 1-2 човека.
През есента ме изпратиха в Брегово на четвърта застава "Жупел", а от там махнаха едно момче.
Като слязох долу в комендатурата в Дорни лом, майор Киров (Туранага сан) веднага ме изпрати да си оправя външният вид, т.е. нула номер.

Сачмата

Здравейте...служих в сапьорна рота 84-86. Помня как гледахме мача България Мексико. Сапьорите спяхме натръшкани на пода в една от стаите на заставата... :)

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509700
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273
Most Online Ever: 6823