Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

въпрос за служебно куче

Започната от dariko, 17.11.2013 г., 16:23 ч.

« назад - напред »

dariko

Интерресува ме в ден днешен в кои войски на бг. армия може да се започне работа със служебно куче, като негов водач и обучението, какви са изискванията и къде може да се подадат документи

георги зарков

dariko

да, знам.Точно заради силното ми желание се осмелих да задам въпроса си

кльони

За Гранична Полиция -Забрави. Там щатовете са замразени.След поголовното  платено назначаване на кадри през последните 9-10 години,сега началниците се чудят как да ги намалят.
Днес в Трагична полиция има кучета не да работят по следа  както преди (техниката отдавна зае своето място).
Като знам каква е и в националната полиция...............и там не е за разправяне.
Все пак ти пожелавам успех!
под.56440.Петрич.м.93г.-сеп.94г.7ГЗ-Богатир-с.Габрене;14ГЗ-Кулата;98г.-09г.РГС-Петрич

Stenli_63

Ако човек иска да започне работа в МВР, трябва редовно да следи техния сайт за да може да се информира кога и какви конкурси се обявяват. www.mvr.bg това е сайта. Честно казано, скоро не съм виждал  да има конкурси за ВСК. Но това не ти пречи да си подадеш документите за работа в МВР. Пък после може и да имаш късмет да станеш ВСК. Но все пак и едно рамо ако има кой да ти подаде ще е още по добре.  ;)  Успех.

MLADEN

Следи за Конкурсите в ОП (охранителна полиция) за назначения категория ''Е''- полицай ВСК (водач на служебно куче) .  ;) Пожелавам Ти Успех ...
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

stely1971

Цитат на: кльони - 17.11.2013 г., 17:30 ч.
.
Днес в Трагична полиция има кучета не да работят по следа  както преди (техниката отдавна зае своето място).

Това не е точно така - в нашето управление има две кучета - едното се обучава да открива взривни вещества, а другото е следово..... и въобще по щат винаги си имаме следово куче..... А и както е писал Младен - конкурсите за полицай ВСК си вървят..... ;)

майор ТЕНЕВ

Ако има собствено куче, което е долу-горе обучено, може да наклони везните в негова полза.

dariko

Благодаря ви за отговирите, благодаря за пожелания успех

dobrev621

Виж какво моето момче,аз ще ти отговоря честно,не ти трябва МВР те там затриха почти навсякъде готово изградена и работеща структора за водачи на служебни кучета-скъпо било,тъй де ама със сухо дупе риба не се лови..Ако искаш да се занимаваш с кучета и ги обичаш достатъчно предлагам ти да пробваш в планинската спасителна служба.
GSM-0887655071

zmiori

Колега послушай Младен и Добрев момчетата са практици и няма да те подвеват.
Желая ти успех.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

dariko

За МВР добре ми казахте къде да проверявам, а при военните какъв е реда?

tisho

за военните във военното окрьжие в града в който живееш,в митниците също има кинолози,работата им е по наркотрафик и др.успех

tisho

красимир_ванков

Вижте какво изкопах из архива : снимката е правена някъде  около2005-та , финалистите на националното състезание в ГП . Който се разпознае , моля  да разшири информацията
Полк.Н.Даскалов връчва ....поредната награда
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509894
Total Topics: 1913
Most Online Today: 250