Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Солидарност към ПЛАМКАТА

Започната от anton, 15.08.2013 г., 21:35 ч.

« назад - напред »

anton

Отварям тази тема единствено със мисълта че можем да окажем най-малкото, морална подкрепа на нашият Приятел в тези тежки моменти за него и семейството му.
В инцидента от 14.08 при с. Езерово един от пострадалите е Пламен.
Животът му е вън от опасност. Което е и най-важното.
Момчето е желязно и му пожелавам по скорошно възстановяване.
Ако семейството му реши смятам че можем да се отзовем на всякакъв вид помощ.

жицата

Дръж се, приятелю! Пожелаваме ти го аз и бабето!!!

MLADEN

Тонка , каквото зависи от Нас ще го направим !
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

нешо

Новината е направо шокираща. Присъединявам се и стискам палци за бързото възстановяване на Пламен. Бог да му дава сили да преодолее това изпитание!
Пламене ние сме с теб и семейството ти в този труден момент!
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

доктора

Приятели,Пламен е добре и се възстановява!Моля ви да не звъним и притесняваме близките му!В момента е в реанимация, има 25 % изгаряния,контактен е,изгарянията са по краката и ръцете,моля ви да не задълбаваме по темата и да не досаждаме на близките!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Бързо да се оправя и ако може с нещо да помогнем....

tom

Стискам палци да се оправи бързо и безболезно.

uestli1

Цитат на: доктора - 15.08.2013 г., 21:54 ч.
Приятели,Пламен е добре и се възстановява!Моля ви да не звъним и притесняваме близките му!В момента е в реанимация, има 25 % изгаряния,контактен е,изгарянията са по краката и ръцете,моля ви да не задълбаваме по темата и да не досаждаме на близките!
Изтръпнах.Викам си да не е тоя с 90 %.   :'( Малкия дявол.Пожелавам му бързо оздравяване и въстановяване!

stanislav73

бързо оздравяване и от мен ана близките кураж и  търпение всичко ще мине благополучно :(

PATRON

velko

Пламен е МЪЖКО МОМЧЕ! ГРАНИЧАР!
Нека не притесняваме излишно семейството му.
Ако има нужда от помощ - в готовност сме - разговарях с много хора днес - всеки каза едно и също - има ли нужда - само дайте знак.
Нека очакваме по-добри новини утре.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Stenli_63

Какво да кажа и аз, освен кураж и бързо оздравяване. Ако има нужда от някаква помощ, казвайте с каквото може да помагаме. Още веднъж му пожелавам бързо да се възстанови.

мъри

Цитат на: Stenli_63 - 15.08.2013 г., 23:57 ч.
Какво да кажа и аз, освен кураж и бързо оздравяване. Ако има нужда от някаква помощ, казвайте с каквото може да помагаме. Още веднъж му пожелавам бързо да се възстанови.
И аз съм готов да помогна ако мога,ако трябва кръв например.
СЪЕДИНЕНИЕ, ТО ПРАВИ СИЛАТА, НО ТО ПРАВИ И ДЕЦАТА

uestli1

Велко ,Антоне !Вие сте от Варна и имате възможност да контактувате с Пламката.Дайте ни инфо има ли нужда от помощ(финансова или друга).С каквото можем ще помогнем.Хиляди поздрави!!!

karata

В Асеновград,сме в готови, за необходима помощ. Пламка ,бързо възстановяване,ти желаем!       

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823