Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Снимки от школата за подготовка на инструктори на служебни кучета в Берковица

Започната от Миролюб Стамболов, 21.07.2013 г., 09:10 ч.

« назад - напред »

chekur/Барбов/

Има тема за Берковица колега,аз съм я измислил ;D,ако искаш можеш да пишеш и там :).
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

maniakasl

Школата в гр.Берковица - 1990 година

Взвод "Питомник"

И "стари бухали" и предстоящи да станат такива  ;D
прецакан връзкар

stanyanev

Здравей @maniakasl !
Винаги ми е било интересно, по желание ли отивахте за водачи на кучетата, или беше "Излез ти по желание"  :D
С. Янев

красимир_ванков

Цитат на: stanyanev - 08.05.2025 г., 17:27 ч.
Здравей @maniakasl !
Винаги ми е било интересно, по желание ли отивахте за водачи на кучетата, или беше "Излез ти по желание"  :D
Позна от раз.... И двете школи бяха "доброзорно" избирни. Не е било правилно, ама.... Знаеш как е. В казармата и до WC-то не се отива по желание. "Равнис -Мирно-Строй се - Преброй се." Поради това обстоятелство в Берковица и в Ивайловград попадаха немалко неподходящи граничари, а мераклиите прокълнаха с тежкото: " Ти не ставаш, не си подходящ...." Личен опит.  Такава е била реалността тогава. И на двете школи им се носеше "лоша" слава.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Ивайло Христов

Така-а-а, обединих две теми със снимки от шолата в Берковица имащи в името си години. Ами школата в Берковица не е съществувала нито само през 1990 г., нито само през 1995 г. Имайте го предвид! Във форума е пълно с такива неща, ама карай... чукча писател, не читател...
От браздата започва Родината!

Ив.Петров

Цитат на: stanyanev - 08.05.2025 г., 17:27 ч.
Здравей @maniakasl !
Специално за Берковица се отиваше по желание.
Така беше и с водачите. Тези водачи, които познавам
са все по желание.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

chekur/Барбов/

За водачите да, по желание. За школата не е точно така. Тя започваше на първи февруари така, че тези които щяха да ходят на школа се определяха от началника на службата още по време на учебния пункт. От кои застави и с кои кучета се определяше от началника. Двете школни роти бяха с определен числен състав така, че не всяка застава изпращаше школник. Ние бяхме шест или седем човека, не си спомням дали някой е бил по желание но лично аз не бях по желание! Преди да заминем преминахме пълен медицински преглед. Никой не отпадна!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4704
Latest: Iliya daskalov
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509444
Total Topics: 1909
Most Online Today: 180
Most Online Ever: 1898