Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

За проблеми при регистрацията на нови членове!

Започната от Админ, 17.07.2013 г., 10:49 ч.

« назад - напред »

Админ

Това е цитат на колегата wwal;
Регистрацията наистина е безсмислено усложнена.Какво имам в предвид:
1.За паролата няма пояснение че трябва да е минимум 8 символа/ лично за себе си използвам такива дълги пароли само за сайтове,чрез които извършвам разплащания с парични средства /.Полето на паролата се оцветява с бледи цветове, но ако монитора ви е черно-бял или потребителя е далтонист, то той не би могъл да разбере разликата-не трябва да ги дискриминираме/ триътълничето с удивителния знак би могло да се приеме и като символ за задължително попълване на полето, а чавката се появява чак след осмия символ/.
2.Четиритете допълнителни въпроса са наистина в повече,но и тук няма пояснение в какъв формат се очаква да бъдат отговорите:само главни букви,само малки букви,първата главна и останалите малки и т.н.
3. Ако по някаква причина регистрацията е неуспешна,то се препращаш в началото на регистрацията,без да ти се дава информация за причината на отказа.
Предполагам,че такива неща при регистрацията е имал предвид колегата.Аз успях да се регистрирам едва при 4-тия опит.Факт!

Скъпи Приятели!!!
Отварям тази тема във връзка с  горното неоснователно  твърдение(според мен) на потребител с ник wwal.
Регистрирах профил с ник Лесносерегистрирах точно за 5 минути с потвърждаването на регистрацията в пощенската ми кутия.

По оплакването под номер1.

След като желаете да се регистрирате Ви излизат ПРАВИЛА на форума където са описани изискванията.Повечето не си правят труда да ги четат а направо се съгласяват с тях.
На полето с потребителското име след попълването въпросителната отпада,на полето с паролата знака внимание изчезва след като сте попълнили парола с необходимият брой символи.

Триъгълничето наистина маркира задължително поле за попълване.При мен цветовете са ясно разграничими...
.
По оплакването под номер 2.

Явно господина не е прочел внимателно защото над всяко поле за отговор е указано с какви букви да бъде попълнено.

Кое животно е изобразено на герба на България? - Напишете отговора с малки букви:
България парламентарна република ли е? - Напишете отговора с малки букви:
Козлодуй ли е името на първата АЕЦ в България? - Напишете отговора с малки букви:
34 + 3 - 2 = ?:
Съединението прави ...... - Напишете отговора с малки букви:

По оплакването под номер 3.

След неуспешна регистрация(некоректно попълнени данни) програмата изписва точно къде е проблема за да се корегира от потребителя.
Не знам ,може би колегата е чел и попълвал нещо по различно от това което виждам аз и всички останали...Но и трите му обвинения са напълно неоснователни.
До тук не виждам нищо сложно и по различно от всички форуми,стандартна процедура за регистрация.
Ако анти-спам кода е непонятен,съвсем спокойно може да бъде сменен със разбираем от маркера за превъртане.

Тези изисквания са от създаването на форума,не са нещо ново променено сега.Съвсем стандартна процедура почти за всичко в интернет пространството.
В общи линий с малко думи е това.
Лек и приятен ден желая на всички.

chekur/Барбов/

Такива работи преди пет години когато се регистрирах нямаше.Значи трябва да ме изгоните,та да се регистрирам пак,че ми стана интересно ;D.
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Не успял да се регистрира

Явно аз съм късметлия с регистрацията. Защото ми отне точно 1 минута да напиша лъв, да, да, 36.  Не разбирам защо им е трудно на различни потребители да могат да се регистрират.

Тонката!

Старият

anton

Цитат на: Старият - 29.09.2022 г., 21:23 ч.
Се едно ще влизаш в  данните на ЦРУ
Да разбирам че те е затруднило да се регистрираш ли.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823