Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата ,,60 години от битката при Римският мост"

Започната от ilia2003, 06.07.2013 г., 20:20 ч.

« назад - напред »

velko

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 08.07.2013 г., 12:00 ч.
Ало, малкия, Александров продължава службата си и след боя/не битка, битка е най-голямата военна дейност-бой, сражение,операция, битка/, в 16ГО.
Верно е, че мостът е в участъка на 11гз.
Александров разказа онова, което знае - че Ваклинов, след залавянето на единия бандит, Ваклинов оставя младшия да го охранява и тръгва да преследва останалите. Те виждат, че ги догонва и му устройват засада. Стрелят и го улучват в корема. Вихър продължава и захапва единия бандит за гърлото.
Междувременно границата е прикрита (той употреби думата "уплътнена") и ПГ залавя останалите двама бандити.
Но той не е очевидец и разказва онова, което се е знаело и говорело за боя/битката/престрелката/инцидента/конфликта/схватката на Ваклинова чука.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

velko

uestli1

Хиляди благодарности на Niki_vd за перфектната организация на срещата! Адаш ,благодарим ти ,че те има!

Rishko

изпълнен съм с много негативни чувства от вида на завист, тъга, мъка и други подобни.
и всичко това защото мен ме нямаше на тази среща. а как я чаках само  >:(
и като знам, че няма две еднакви срещи, а пък тази е и 60 годишнина, още по-яд ме хваща.
относно срещата спирам да пиша и няма да гледам повече снимки, защото само се натоварвам с негативни чувства.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

майор ТЕНЕВ

Цитат на: velko - 08.07.2013 г., 12:40 ч.
Цитат на: майор ТЕНЕВ - 08.07.2013 г., 12:00 ч.
Ало, малкия, Александров продължава службата си и след боя/не битка, битка е най-голямата военна дейност-бой, сражение,операция, битка/, в 16ГО.
Верно е, че мостът е в участъка на 11гз.
Александров разказа онова, което знае - че Ваклинов, след залавянето на единия бандит, Ваклинов оставя младшия да го охранява и тръгва да преследва останалите. Те виждат, че ги догонва и му устройват засада. Стрелят и го улучват в корема. Вихър продължава и захапва единия бандит за гърлото.
Междувременно границата е прикрита (той употреби думата "уплътнена") и ПГ залавя останалите двама бандити.
Но той не е очевидец и разказва онова, което се е знаело и говорело за боя/битката/престрелката/инцидента/конфликта/схватката на Ваклинова чука.
Или не загрявате, или сте прегрели.
Става дума, знае ли Александров как след събитието е продължила службата на младшия на Ваклинов. На друга заставали е бил, уволнили ли са го, в щаба ли е бил?
Не става дума какво е правил онази нощ.
СЛЕД ТОВА, след това!

stanislav73

velko

Продължавам със снимките от вечерта в Доспат. Опитах да уловя настроението.... Но снимките са само "бледа сянка" от онова, което наистина се случваше в ресторанта на  х-л "Диамант":

https://plus.google.com/photos/116399376341171835075/albums/5898261409575351345?authkey=CK6DvqOp5-_vIg

Ники, приятелю, цялата среща бе организирана ПЕРФЕКТНО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ!
Ти се бе погрижил за всичко, до най-малките детайли - затова и вечерта за нас остана само едно - да се забавляваме и наслаждаваме на уникалната атмосфера!!!
Благодаря ти!

super mystere

Искам да благодаря на всички за създадената приятна атмосфера!

Големи благодарности към организатора на събитието Niki_vd !

Поздрави!
Румен
13 ГО Любимец - 2 ГЗ "Косовски" (Вълче поле)

нешо

Жица, я коментирай тази снимка. И аз имам сведение, че ти си уредил терора над левскарската агитка >:(
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

chekur/Барбов/

Благодаря ти Ники!Щастлив съм,че си сред нас!Перфектен си!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Orlin

нешо

Хубави снимки, от тях добивам представа за срещата, но моля обяснете на нас отсъстващите какви са тези плакети, за какво и на кого са връчвани :).
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 152