Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

База Атия - Гранични Кораби, 1987-1989г.

Започната от Niki_vd, 15.04.2010 г., 13:15 ч.

« назад - напред »

дико

Здравейте Приятели!
След като Пламен ме "светна" и аз съм тук.И за колегите, които не ме познават - също съм Дико.През погледа на времето мога да кажа, че имам най-прекрасни спомени от годините 86-90 в ДГК. Имах щастието да познавам едни прекрасни колеги и моряци! Истински мъже! Достойни защитници на родината!
Браво на организаторите!:)
Заедно сме сила! Нека я насочваме правилно и успешно!Също е и огромно щастие възможността да върнем спомените от миналото.За което- голямо Благодаря! на организаторите!:)
Успехи! и Щастливи мигове!

Niki_vd

И поредният присъединил се към нас...Ст.л-т Дико Соколов,човек роден за да носи униформа.Командир на ГСК 531 и на учебен взвод набор 1969.От него ми е останал един спомен...На физическите занятия правеше всичко с нас за да ни покаже как се прави и в повечето случай с всеки по отделно.Добре дошли Другарю ст.лейтенант!!!!!

Niki_vd

Знам доста за тях но все още е рано да ги коментираме тук  ;D ;D ;D ;D ;DНовото си е ново.Оборудвани са по последна дума на техниката с всичко необходимо за безопасна навигация и охрана на границата,както и с всички удобства за екипажа.

Niki_vd

За река  Дунав има 6 нови който са в Русе и някаде към края на месеца ,ще им е официалното приемане в редиците на МВР.Единият е за групата в която служа и аз така,че няма как с brasna4a ще служим на чисто нови полицейски единици  ;D ;D ;D ;D

Niki_vd

В нашият район ще са дислоцирани ,,Никопол" и ,,Видин".Всичките са кръстени на дунавски градове.И понеже нашият район няма град(освен Видин) кораба ни ще се казва ,,Никопол".Имало е предложение да се казва ,,Тимок" но за да се спази традицията е отпаднало.На който и да е службата пак ще си е носим,само дето сега ще сме по цивилизовани.

krasimir_vankov

Niki , както си я подкарал , ще събереш скоро един екипаж съслуживци , па може и повече ..... Направо ми става кисело като гледам колко сме малко тук , колко бавно се откриваме . Лично вечесъм довел още един нов член . Иняма да е последния . Ако ще  , както едно време ше зема да поставям поръчения за реклама и разгласяане по гарнизона . Ако всеки доведе по 1 - 2 колеги , скоро ще имаме хора и за  "наряд" и за "домакинска работа" и за всичко... Ха- ха - ха -ха  , шегичка  ,  бе Уили , шегувкам се , насила хубост не става , ако не те влече , ако не го търсиш няма как да стане .

ANGEL DIMITROV LITCHEV

Ники  твоя   521  е  на  снимки  в  този   форум   не  само   тои  има още   като   532  534   и много  други  надявам се да зарадвам   морските да си  видят  след  време  катерите  и корабите  на които са  служили  специално  521  е  където  пише   Созополските  и са два  един до друг
Средно   Сержантско   Железопътно   Училище  град  Горна  Оряховица   1993-1996 -Випуск  96  ,1996-1998  РПУ-НХК  -СПЗ- РДВР- БУРГАС   Ангел   Димитров  Личев

Niki_vd

Я внимавай! За среща на КОМАНДИРА ми Кн.л-т Димитров регистрирал се с ник petar19553,Мирноооооооооооо!!!!!Момчета още не мога да се успокоя от вълнението.До преди минутки разговарях с ЧОВЕКА който има може би най голям принос за да нося зеленият пагон на морски граничар толкоз години без да го опетня.Благодарение на morski който му е казал за мен и за нашият форум.Ето на това му казвам аз изненада.Глас който чух да звучи спокойно и приятелски а не като командваш и мой командир.Сега се чудя сълзите ли да си трия или доволната усмивка от лицето ;D ;D ;D ;DКолко е малък света,а са минали само 22 години!!!

valdesidva63

Цитат на: Niki_vd - 05.10.2011 г., 20:28 ч.
Я внимавай! За среща на КОМАНДИРА ми Кн.л-т Димитров регистрирал се с ник petar19553,Мирноооооооооооо!!!!!Момчета още не мога да се успокоя от вълнението.До преди минутки разговарях с ЧОВЕКА който има може би най голям принос за да нося зеленият пагон на морски граничар толкоз години без да го опетня.Благодарение на morski който му е казал за мен и за нашият форум.Ето на това му казвам аз изненада.Глас който чух да звучи спокойно и приятелски а не като командваш и мой командир.Сега се чудя сълзите ли да си трия или доволната усмивка от лицето ;D ;D ;D ;DКолко е малък света,а са минали само 22 години!!!

Дай свободно и аз да мога да си ги изтрия.Браво приятелю радвам се за теб.

ilia2003

За КОМАНДИРИТЕ с главни букви: ЗА ПОЧЕСТ.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

майор ТЕНЕВ

Добре дошъл на колегата младеж-щом е капитан, пък и лейтенант..... :)
Много се радвам Ники, че командира ти е сред нас, една морска душа.

Niki_vd

Обаждам му се вече 3 пъти и все имам какво да му кажа ;D ;D ;DСтана ми неудобно иначе бих си говорил с него до сутринта.Забравих да му кажа,че НАШИЯТ ГСК- 521 е на форумният запазен знак, а именно тениските и поканите.Забравих да му поискам адреса за да му пратя една за спомен.Явно е от вълнението,жена ми ме погледна подозрително след първият разговор като влязох насълзен и буквално и извиках с кой съм разговарял.Обеща ми,че ако не тръгне на рейс до декември ще е с нас на срещата:) А morski..............oпределено си заслужи рибената чорба както и бутилка по негов избор,няма значение марката и годините.Ей не мога още да си укротя ритъма :))

Niki_vd

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 05.10.2011 г., 20:57 ч.
Добре дошъл на колегата младеж-щом е капитан, пък и лейтенант..... :)
Много се радвам Ники, че командира ти е сред нас, една морска душа.
Тенев,аз съм го запомнил като Капитан лейтенант,с този чин беше когато командваше ГСК-521.С фуражката килната на една страна и с подаващият се под нея перчем.Имаше много особен начин на козеруване,леко неебаващ  с ръка малко встрани и глава килната към нея:)))Приятели нямате си на престава колко спомени нахлуха в главата ми,някой от нас определено няма да спят тази нощ ;D ;D ;D

майор ТЕНЕВ

Естествено че така ще го помниш, аз също помня моите войскари като 20год момчета, а някои са вече ...дядовци :(

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509686
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823