Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Качване на снимки във форума

Започната от efr_stanilov, 09.04.2010 г., 13:55 ч.

« назад - напред »

Ивайло Христов

Ето още едно място, на което могат да се качват снимки за директно "вграждане" в мнение или в ЛС. Предполагам могат да се правят и албуми.
http://fastpic.ru/
От браздата започва Родината!

Barko

Цитат на: красимир_ванков - 26.10.2014 г., 01:31 ч.
Пробвах я тази пущина Fast Image Resizer  - въшебна работа , работи , като пушка точно . Хвала на тоя хубостник дето хем я е измилил , хем я е пуснал на аванта ....
:)Трябва да благодариш на Бил Гейтс,Командир ;).Още повече ,че сте набори с него.

красимир_ванков

Верно бре , Барко , завчера с "наборчето " пихме по кафе .... ма не съ сетих , ........ Ха-Ха-Ха..... Шшегичка ,ве Уили ....
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

asfalt1973

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

dobrev621

На мен ми инсталираха специална програма понеже винаги искаше форматиране на размера на снимките. :)
GSM-0887655071

красимир_ванков

Пиша тук , понеже тук те намирам.....подай жокер ...как се качва във форума видеоклип ... пишеше го нщкъде , ама не мога да го намеря   дай линк  тива го трийй
0988 869 514

velko

Цитат на: красимир_ванков - 19.11.2015 г., 11:41 ч.
Пиша тук , понеже тук те намирам.....подай жокер ...как се качва във форума видеоклип ... пишеше го нщкъде , ама не мога да го намеря   дай линк  тива го трийй
Няма такава възможност, Краси.
Но можеш да направиш следното:
1) качи клипа в Youtube или Vbox7 (аконямаш - трябва да си направиш там регеистрация, която отнема 2 минути);
2) опирай линка към него и го публикувай тук.
Успех!  :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

gorog

във vbox7 че да мога и аз да гледам. ютуб ми е забранен.(егоизъм в действие)! ;D
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

zmiori

Ама от тифилионите с вибокс7 трудно. По добре от тубата.
на теб що ти е забранена /тубата/, да не е нещо служебен. Ясно не потвърждавай дан та фани шефа. ;)
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

красимир_ванков

Благодаря , ще опитам да кача филмчето от срещата на випуска в Ловеч септ.2015
0988 869 514

gorog

Цитат на: zmiori - 19.11.2015 г., 12:06 ч.
Ама от тифилионите с вибокс7 трудно. По добре от тубата.
на теб що ти е забранена /тубата/, да не е нещо служебен. Ясно не потвърждавай дан та фани шефа. ;)
денем цъкам през служебния комп и затова имам тия забрани.
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

zmiori

Е зарад туй казах дане потвърждаваш. Ама кат нетъе страх ;) 8)
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

dobrev621

Мейджъра ли го е страх бе Илиянски,само дан дойде пак с оня пищол напълни ми вратъ с хартийки.Абе с какво го пълнеше пустията ама яко думкаше,Жичкин и той с оня тапешник му пригласяше. ;D ;D ;D
GSM-0887655071

zmiori

Не бе за Горог го писах.
Аза пукотевицата, ми питаи го може пък да си признае. От нямане к' 8)во да прай може и джепане да си пройзвежда от него може да се очаква всичко.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823