Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Гранични срещи -РУСЕ

Започната от granitsa68, 29.03.2010 г., 16:56 ч.

« назад - напред »

AranJoro

е, ади следващия път...
дано да сме по-вече от двама... :)
от сега да предложа,другата събота пак по-същото време на същото място...ако има други предложения..моля да ги обсъдим..
аз немам нищо против да се уговорим и за друг час и друго място...  може и на текето...
сапьора грешал един път...повече не повтарял!!!

dobrev621

Тя приказката за райбера е друга,на собственикьт така му викат,че оттам и името на механата му.Музикант човека, и на младини-слагал им райберче,иначе е много готин,както и механата,значи другата сьбота в 12 час.
GSM-0887655071

AranJoro

да,това остава за сега...аз утре вечер съм  там с една компания за  да почетем празника, трифон зарезан...е,някой друго празнували..ма,т
ова е една друга тема.. :)

dobrev621

То туй другият не е наш празник,ние ще караме по старо.
GSM-0887655071

AranJoro

тей тей...нашиот си е къде ,къде  по-убав и по -харен...кът него нема нийде.. :)

jivko-slavov

Ако не беше трифон зарезан колко хора нямаше да празнуват св. Валентин !!!  ;D :) Поздрави от Стара Загора , и да откриете Георги Кръстев от Чакаларово 84 и Димчо Йовчев . Двата града са май побратимени поради факта , че бяха най многолюдни в Момчилградския . НАЗДРАВЕ !!!
мл. с-т Желязков - СЗ

AranJoro

Айде Русенски граничари...по-предварителна информация за в събота ще има проверка на личния състав(възможно е да има задействие на системата)нема как ...трее да има ред и дисциплина,:D:D:D

п.п.
до тука, има надежда да заформим едно каре ,
-ако се на мери и писар..ще е много добре,да няма раСейване на играчите със писане :D:D:D

dobrev621

Говорим за Райбера-12 часа.
GSM-0887655071

AranJoro

да...за утре,12:00,аз ще ида малко по-рано,за да заема по-удобна стрелкова позиция...;D:D:D

AranJoro

еее, втората среща мина добре,има напредък...нищо ,че бяхме само двама граничари и един приятел от разузнаването... (мисля ,че можем да го пишем към наща гилдия..щом е имал съприкосновение със КСП и граничната бразда...), три часа не ги усетих.
Обменихме малко опит,бира и мезе...и с обещание да се видим пак се разделихме по-живо ,по- здраво...:)

може да се окаже банално от моя страна ама,  отново отправям покана за другата събота за среща...само,че да е след 14:00ч.
за да може ,тези които са нощна смяна да се наспят и да могата да присъстват на мероприятието...

повторението било ,майка на знанието... ;D :)
Граничари,които не живеете в  Русе...ако прочетете това...запп'ейти и вие на мероприятието.

пп.да изчакаме до петък,да видим колко ще се зберем и тогава да определим час на срещата...съгласни ли сте така?

dobrev621

Дневна смяна бях,но ни ангажираха в участието поднасяне на венци за 138 годишнина от обесването на В. Левски в пантеоньт на "ВЬЗРОЖДЕНЦИТЕ",че за това не можах да мина дори за малко,но ще поправим пропускьт.
GSM-0887655071

AranJoro

ако няма други предложения, утре (събота) 15:00ч.на механа "При Райбера". :)
по обяд ще направя последна проверка...да знам коолко маси да запазвам .... :D:D:D

Ивайло Христов

Цитат на: АрanJoro - 25.02.2011 г., 19:18 ч.
...механа "При Райбера". :)...

Е-е-е, вие ме кефите отвсякъде... Само да не вземе да хлопне райбера/резето, че докато не изпието всичкото пиене, излизане няма, ако ще и да подпалите тел. 112... ;D ;D ;D
От браздата започва Родината!

anton

Цитат на: ivailo_hr - 26.02.2011 г., 00:14 ч.
Цитат на: АрanJoro - 25.02.2011 г., 19:18 ч.
...механа "При Райбера". :)...

Е-е-е, вие ме кефите отвсякъде... Само да не вземе да хлопне райбера/резето, че докато не изпието всичкото пиене, излизане няма, ако ще и да подпалите тел. 112... ;D ;D ;D

Ha 112 в Русе пристигат Румънците. ;D ;D ;D

dobrev621

Те Румьнците ходят само на "ЛЕВЕНТА",що вино изпиха,абе имат хората пари.
GSM-0887655071

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292