Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Помогни на приятел или " Търся - предлагаам "

Започната от красимир_ванков, 20.02.2013 г., 21:11 ч.

« назад - напред »

Ив.Петров

Отговарят на критериите ти. Чугун, мощност, обороти. Вероятно са украински. Ако корпусът е добър, кво ша муй. На мен Троянски на абрихта-1,1 квт му превъртя ротора-започна да губи мощност, трудно се развърташе, накрая спря да върти... Сменихме ротора от един стар, изгорял и готово. Ако изгори намотката-се пренавива. Преди години фуражомелките от завод "Сила"-Ямбол излизаха с трифазни мотори. И чистак нови отиваха за пренавиване за монофазни. Питай някой от бобиньорите дали може да ти пренавие някой трифазен, по-лесно се намират, някъде ги има и по площадките още.
За 160 лв-това е. Не са от алуминий, китайски. Една такава помпа  я строших с две ръце. "Корпусът" е алуминиев, 2мм дебелина.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

dobrev621

Скоро взех на стареца на фирмата ММоторс АД за цирколярчето-за сега няма проблем,добре работи!
GSM-0887655071

Rishko

Вече съм взел двигател.
Благодаря на всички които се отзоваха.
Специални благодарности на Карата и Велко.
Пък за Гринго, не знам какво ще го правя.
Аз нямам толкова пари за да платя, пък той не може да изяде и изпие толкова почерпка, колкото заслужава.   ;D
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

berov

Молба към колегите, които се занимават с климатична техника. Някой да има опит с такъв мотор. По-точно, дали може да се намери в България:
Engine Motor Sensor NE2274
Ето и как изглежда на картинка:
https://www.ebay.com/itm/Engine-Motor-Sensor-NE2274-For-DeLonghi-Dehumidifier-TASCIUGO-ARIADRY-MULTI-/113701555377
Моят специално е черен, но едва ли има значение. Платката е окъсила, но не мога да стигна до нея без да го счупя необратимо. Иначе вероятно бих я поправил.
Уредът е личен.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Неев

Цитат на: berov - 15.01.2022 г., 17:28 ч.
Молба към колегите, които се занимават с климатична техника. Някой да има опит с такъв мотор. По-точно, дали може да се намери в България:
Engine Motor Sensor NE2274
Ето и как изглежда на картинка:
https://www.ebay.com/itm/Engine-Motor-Sensor-NE2274-For-DeLonghi-Dehumidifier-TASCIUGO-ARIADRY-MULTI-/113701555377
Моят специално е черен, но едва ли има значение. Платката е окъсила, но не мога да стигна до нея без да го счупя необратимо. Иначе вероятно бих я поправил.
Уредът е личен.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Какво движи този мотор ?
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

berov

Вентилира охлаждащата и топлата пита на обезвлажнител с компресор.
Пробвах преди време да качвам снимки/в друга тема/, обаче по някаква причина не ми се получи...
Вентилаторът е турбинен тип и трудно може да се модифицира механично.
Успях да излъжа микро контролера с един компютърна перка, колкото да съм сигурен, че компресора работи и има фреон, но до там.

Неев

Големи ще са снимките .
Изтегли това приложение намали и качвай
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0