Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Срещи на граничари от 11 ГО Кюстендил

Започната от Черен Метър, 05.02.2013 г., 00:37 ч.

« назад - напред »

Черен Метър

На 02 февруари 2013г. се проведе извънреден мобилизационен сбор на граничари от под. ,,Хала", като имаше и подкрепление от ОР. Извършихме проверка на под. Жупел. Проведохме разузнавателни мероприятия на вражеска територия. Сборът приключи в двора на поделението.

Сн. 1 - паметник на загиналите във войните - с. Горановци;
Сн. 2 - паметник на Васил Левски - гр. Босилеград;
Сн. 3 - влизаме в нашата предварително уговорена явка - ресторант Моника;
Сн. 4 - снимка за спомен;
Сн. 5,6 - пред знамето;
Сн. 7 - порталът;
Сн. 8 - артелната
Сн. 9 - столовата
В процеса на изграждането на Гранични войски се утвърждават и военните ритуали, които допринасят за войнското, естетическото и нравственото възпитание не само на граничарите, но и на техните близки, на граничното население.

Черен Метър

Традиционният ежегоден туристически събор на вр. Руен се проведе на 5 юли 2015г. със съдействието на ГП.
В процеса на изграждането на Гранични войски се утвърждават и военните ритуали, които допринасят за войнското, естетическото и нравственото възпитание не само на граничарите, но и на техните близки, на граничното население.

dancho_68

Браво на вас истински граничари

цапар

Цитат на: Черен Метър - 09.07.2015 г., 23:41 ч.
Традиционният ежегоден туристически събор на вр. Руен се проведе на 5 юли 2015г. със съдействието на ГП.
Къде зачезна бре, Метре? Няма ли да продължите традицията?
Child in Time

nikiforov8888

Цитат на: Черен Метър - 09.07.2015 г., 23:41 ч.
Еех-х....събор , красота. :).....нямаше го когато служех там. 8)....До тази пирамида съм се крил на завед - да не ме отнесе  вятъра ......два чифта кубинки скъсах по тоя връх..... ;) :)....едното коляно от там ме наболява....еее-х спомени.......!!!!

Черен Метър

Цитат на: цапар - 08.02.2017 г., 14:08 ч.
Не съм изчезнал. Живот и здраве, и тази година все ще спретнем нещо.

цапар

Цитат на: Черен Метър - 08.02.2017 г., 23:07 ч.
Цитат на: цапар - 08.02.2017 г., 14:08 ч.
Не съм изчезнал. Живот и здраве, и тази година все ще спретнем нещо.
Е па нема те напоследък на разчетите, друго си е да има кой да изпраска нещо в десетката га ни се разсее стрелбата след третото ;)
Child in Time

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509643
Total Topics: 1911
Most Online Today: 113