Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

до администратора

Започната от мл.с-т Любомиров, 17.03.2010 г., 18:57 ч.

« назад - напред »

gorog

Папазов, що забрави "Лъжлив Съби"?
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

цапар

ЦитатОнлайн потребители
Активен: 42 гости, 1 потребител  - Най-много за днес: 47 -  Най-много онлайн: 766 (14.10.2025 г., 07:17 ч.)
Активни потребители през последните 15 минути: цапар
Търсех да видя кои ДНЕС, след 0:00 часа са открехнали портите на форума, не открих тази опция, както и инфо /колонката/ за последните регистрирани.
Шрифтът е толкоз дребен в сравнение с предишния, без очила почти се натрисам в монитора /дали пък зъркелите ми са се скапали още повече?/
Не зная каква е причината за да се сменя предишната визия и подредба, засега тази новата някак си по не ми допада, навярно има някакви предимства, ама явно все по-близо съм до бг реотаните :(
Ако има начин тез 2-3 неща да се вмъкнат наново - арно, ако ли пък не може - здраве да е. Инак ще очаквам, дано доживея, га секаквите там обозначения ще са на кирилица и на български език, та да не се туткам кат пиле в калчища, че и доде се мотая с преводачката...- забравям за какво иде реч. То, така е като старостта идва с всека седмица, че и след секо събуждане.
Айде, хубав ден и благополучна седмица на модерНаторите, пък и на сите други дет още влазят и четат.
Child in Time

Ив.Петров

Цитат на: цапар - 20.10.2025 г., 10:24 ч.
ЦитатОнлайн потребители
Активен: 42 гости, 1 потребител  - Най-много за днес: 47 -  Най-много онлайн: 766 (14.10.2025 г., 07:17 ч.)
Търсех да видя кои ДНЕС, след 0:00 часа са открехнали портите на форума, не открих тази опция, както и инфо /колонката/ за последните регистрирани.
Шрифтът е толкоз дребен в сравнение с предишния,
Цитат на: цапар - 20.10.2025 г., 10:24 ч.
ЦитатОнлайн потребители
Шрифтът е толкоз дребен в сравнение с предишния, без очила почти се натрисам в монитора /дали пък зъркелите ми са се скапали още повече?/
Не зная каква е причината за да се сменя предишната визия и подредба,
Е, Тотьо Чушката няма да е сам. :)
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

chekur/Барбов/

Преди имаше една опция за напускане на форума. Сега не успях да я открия.Искам да напусна форума затова моля администратора или модераторите ако имат това право да ми прекратят регистрацията. Искам да се извиня на всички които волно или неволно съм засегнал с обида или съм накърнил достойнството и честа!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

fierce

Опцията и сега я има, ако държиш да напуснеш ще ти кажа как да я намериш!
105 на ,,Чавдар"

chekur/Барбов/

Цитат на: fierce - 11.11.2025 г., 18:58 ч.Опцията и сега я има, ако държиш да напуснеш ще ти кажа как да я намериш!
Да, държа! Много е яко точно ти да ми помогнеш ;)  :)
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

chekur/Барбов/

Цитат на: chekur/Барбов/ - 11.11.2025 г., 19:18 ч.
Цитат на: fierce - 11.11.2025 г., 18:58 ч.Опцията и сега я има, ако държиш да напуснеш ще ти кажа как да я намериш!
Да, държа! Много е яко точно ти да ми помогнеш ;)  :)
Остави! Открих го! 8) Сега трябва да си открия паролата :-\

fierce

Пак заповядай! 8)
105 на ,,Чавдар"

stanyanev

Цитат на: chekur/Барбов/ - 11.11.2025 г., 18:31 ч.
Преди имаше една опция за напускане на форума. Сега не успях да я открия.Искам да напусна форума затова моля администратора или модераторите ако имат това право да ми прекратят регистрацията. Искам да се извиня на всички които волно или неволно съм засегнал с обида или съм накърнил достойнството и честа!
Здрасти Барбов !
За къде си тръгнал ? Стой си във форума - нито иска да го поиш, нито да го храниш.
Интересни хора като теб са нужни за форума.
Хайде и със здраве !
С. Янев

uestli1

Цитат на: chekur/Барбов/ - 11.11.2025 г., 18:31 ч.Искам да напусна форума....
Здрасти ,Видоле!Това сериозно ли ,ва? :o Ти си от първите във Форума,остани един от последните!

цапар

Цитат на: uestli1 - 15.11.2025 г., 09:54 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 11.11.2025 г., 18:31 ч.Искам да напусна форума....
Здрасти ,Видоле!Това сериозно ли ,ва? :o Ти си от първите във Форума,остани един от последните!

Брееей?! - мачът с 1:0 над лескарите минА отдавна, слизай вече на земята: Видол не е "от първите", а е Първият във форума след регистратора, а-а! Да се извиниш подобаващо.
Child in Time

Статистика

Members
Total Members: 4691
Latest: AAngelov
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508209
Total Topics: 1906
Most Online Today: 170