Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

до администратора

Започната от мл.с-т Любомиров, 17.03.2010 г., 18:57 ч.

« назад - напред »

ilia2003

Форума, има официална(платена) страница във Фейсбук. Там правилата са същите, като тук!!

https://www.facebook.com/granichar.org/
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

smarinov

От 2002 г. съм модератор в най-големият форум за бойни изкуства, който в момента почти не функционира. Затова ще си позволя един съвет - правилата трябва да важат за всички без изключение. Според мен това е кръстопътят на който повечето форуми се провалят.
We mortals are but shadows and dust.

uestli1

Цитат на: ilia2003 - 26.04.2019 г., 19:10 ч.
Форума, има официална(платена) страница във Фейсбук. Там правилата са същите, като тук!!

https://www.facebook.com/granichar.org/
Естествено ,щом е страница от Форума правилата са същите.Иде реч за НЛО(групи) из фейса  :)

uestli1

Тони ,здравей! Напомням ти за нещо което си обявил ,жизненоважно като тема в годините за разногласия ,спорове ,обвинения  и т.н! Нека преброяването на ,,дивите зайци,,започне сега! ;D

,,Пак напомням че в края на месеца ще публикувам сметка за авансово заплащане на нощувките и куверта. Ако някой не е превел сумата ЩЕ ОТПАДНЕ ОТ СПИСЪКА. Финалния списък ще бъде публикуван средата на НОЕМВРИ,,.

stanyanev

Здравейте !
Искам да питам дали след като пуснете сайта granichar.org официално, приложенито tapatalk ще работи ?
Благодаря предварително !
С. Янев

ShadowAdmin

Защо? Сега не работи ли?
И какво означава "да пуснем сайта официално"?
На този етап не виждам нужда от специална страница, а форума си върви. Това, че ще вървят някакви нововъведения не води до каквото и да е официално откриване в даден момент.
Но все пак, ако желаете да се случи нещо конкретно, свободни сте давате предложения. Това което е възможно и има смисъл, може да бъде добавено.

стателов

ShadowAdmin

fierce

Цитат на: ShadowAdmin - 09.10.2025 г., 20:34 ч.Защо? Сега не работи ли?
И какво означава "да пуснем сайта официално"?
На този етап не виждам нужда от специална страница, а форума си върви. Това, че ще вървят някакви нововъведения не води до каквото и да е официално откриване в даден момент.
Но все пак, ако желаете да се случи нещо конкретно, свободни сте давате предложения. Това което е възможно и има смисъл, може да бъде добавено.

Доколкото помня в правилата изискването е ползването задължително на български, това означава, че новата платформа трябва да се допреведе на български и да се извади изискването на американския закон при потвърждаването на регистрацията, все пак сме в България и тука важат българските закони!
105 на ,,Чавдар"

ShadowAdmin

Напълно съм съгласен с теб fierce.
Всичко трябва да е на български.
Мога ди ти пратя файловете на форума за да преровиш кода и да намериш всички редове в които текстовете са на английски. След това ще ги променим. Предполагам, че имаш нужното свободно време за да го направиш, защото аз не разполагам в момента с него.
В противен случай двамата с цапар (а и другите които смятат, че това е най-спешния проблем за оправяне), ще трябва да проявите търпение докато го направя сам.
Тъй като се занимавам безплатно с този форум, сме се разбрали с Админ, да го правя когато ми е възможно.
Все пак няма да откажа насочване, къде има текстове на английски.
При първа възможност ще ги променя.
Ако в тази тема пишете всички работи които забелязавате, ще ми спестите време за преравяне на форума в търсене на подобни неща.
Благодаря предварително на всички които се включат и ще помоля за стегнати и конструктивни насоки, без излишно словоблудстване.

fierce

Да, бих могъл. На първо четене страница Начало, колони Потребител,Кутия за изказвания и Статистика. В Настройки на Моите съобщения и Известия.
При публикуване на отговор инструмента за прикачени файлове Click or drag files here to attach them.

След като разгледах набързо, забелязах, че SMF предлагат езиков пакет на български. Разните неща, които стоят непреведени би трябвало да се добавят в пака ако вече се ползва. Ако ли не се ползва, а някой е правил опит да го преведе ръчно предлагам да се тества езиковия пак от сайта на производителя. Не искам да предполагам, че не сте наясно, но тъй като не знам от къде идва проблема целя да съм полезен по някакъв начин.

линк към бг езиков пак:
https://download.simplemachines.org/index.php/smf_2-1-6_language-bulgarian.zip

105 на ,,Чавдар"

stanyanev

Сега работи. Пробвах го току що.
По удобно е за през телефона.
Брагодаря !
С. Янев

Ив.Петров

Стария облик и търсене на теми бе по-добър
А и отваряш и първото, което се вижда е
Hello 
PM: 275
Unread Posts
Unread Replies
My Images

Logout
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

stanyanev

За един бърз преглед - става.
Хората работят още по настройките, превода ....
Да са живи и здрави !
С. Янев

ilia2003

.........

Само Чушката все още мръщи вежди, сумти и търси какво да не хареса.

— Е, кажи де, кажи си сега думата — закачам го аз. — Докато я правехме, туй не харесваш, онуй не харесваш — кажи сега пред архитекта какво още не ти е по угодата.

Той пухти, почуква с бастуна си на едно място и мълчи.

— Хайде де, кажи нещо за боята поне.

— Градината, градината поразихте. Я вижте на какво е заприличала — сякаш фугасни гранати са падали из нея.

— Е, не можеше другояче. Копаха хората, пръст изхвърляха, тъпкаха, но и нея ще уредим. Тук край оградата трева ще посеем, чимшир ще наредим, борчета, брезички и като посеем цветята, не можеш каза думица вече.

— Ще видим — упорства Чушката, — ще видим на какво ще заприлича. — И като помълча малко, пак измисли нещо: — Нова ограда, хубава градина, а читалищното здание вехто, изпокъртено. На гол корем, значи, чифте пищови.

— И него ще изкърпим и ще го боядисаме — отвърнах аз, като мислех, че вече съм го обезоръжил. До есен и него ще направим като ново.

— Аха, харчете, пилейте! И баба знае тъй. Нали не излиза от вашите джобове, нали с нашите левчета, дето ви ги даваме всеки месец, се разпореждате, може и главите си да боядисате, ама да знаете, че сметка се държи. Нека дойде годишното събрание да ви прегледаме тефтерите, че тогава ще видим! Тогава ще си поприказваме и ще видим кой е кум и кой сват!

И като плю на тротоара, забърза нервно към чаршията.

Гледам дръгливия му гръб и си мисля: съвсем чистокръвен българин трябва да е този Тотьо Чушката — все мърмори, все критикува, все не харесва и никой с нищо не може да му угоди.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Статистика

Members
Total Members: 4704
Latest: Iliya daskalov
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509444
Total Topics: 1909
Most Online Today: 180
Most Online Ever: 1898