Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

до администратора

Започната от мл.с-т Любомиров, 17.03.2010 г., 18:57 ч.

« назад - напред »

granicabg

Да бе.Па дордето Али-то го докара,пък юесбиту може да не съвпадне буксата,па нам ко....Нали ги знам.А дотогава?

цапар

Цитат на: цапар - 14.04.2019 г., 11:58 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 14.04.2019 г., 11:33 ч.
Как кво :o Управата да му намери и инсталира бутон >:( Нали сме равни  тука >:( Значи ний всички си имаме бутони, Раденко си няма >:(
Наборе, аз съвсем сериозно искам да кажа на Админа и модераторите, че те това "изтриване" на потребители, еле пък на мненията / отговорите, според мен е направо кощунство >:( >:( >:( - така ли да го кажа или някак си по-разбираемо.. :-\
Твърдо съм за премахване на тази опция и такива възможности. Тази за корекция на написаното - ДА! Но да се изтрие цялото мнение, всичките отговори, ника...  - не мога да намеря точната дума, най-близо ми е ПОДИГРАВКА и ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо останалите съфорумци.
Сега, а и откакто съм във форума, като се зачитам из темите и стигна негде, където липсват мненията на изтрит потребител или мнения - все едно ме бутват в някаква яма без стени, дъно и висина - рея се като шумка низ мъгла >:( >:( >:(
После пък попадам на ГОСТ - прочитам му мнението, информацията и/или позицията му за нещо си и дали се кефя или възроптавам, дали съм заинтригуван или не - е, мамка му  :o немам никаква възможност да
видя тоз чиляк нито от де е, нито на каква възраст е, ни пол, ни местонахождение, ни де и кога е служил ли е, като какъв евентуално, имал ли е други мнения, какви и в кои теми .... - абе "гост" некакъв, анонимчик, съща рамка без портрет.
Е тез неща направо в дадени моменти ме вбесяват и ода на проветриво да пафкам с ярост, мамка му и катран шибан! - прощавай наборе за канонадата динозавърска, пък и останалите :-[
Да добавя - дали не е удачно да се направи анкета относно опции "изтрий/триене"?
Child in Time

ranik56

Цитат на: chekur/Барбов/ link=topic=391. :'( :'( msg474179#msg474179 date=1555230830
Как кво :o Управата да му намери и инсталира бутон >:( Нали сме равни  тука >:( Значи ний всички си имаме бутони, Раденко си няма >:(
.....  :'(

ranik56

Цитат на: цапар - 14.04.2019 г., 12:05 ч.
Цитат на: цапар - 14.04.2019 г., 11:58 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 14.04.2019 г., 11:33 ч.
Наборе, аз съвсем сериозно искам да кажа на Админа и модераторите, че те това "изтриване" на потребители, еле пък на мненията / отговорите, според мен е направо кощунство >:( >:( >:( - така ли да го кажа или някак си по-разбираемо.. :-\
Твърдо съм за премахване на тази опция и такива възможности. Тази за корекция на написаното - ДА! Но да се изтрие цялото мнение, всичките отговори, ника...  - не мога да намеря точната дума, най-близо ми е ПОДИГРАВКА и ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо останалите съфорумци.
Сега, а и откакто съм във форума, като се зачитам из темите и стигна негде, където липсват мненията на изтрит потребител или мнения - все едно ме бутват в някаква яма без стени, дъно и висина - рея се като шумка низ мъгла >:( >:( >:(
После пък попадам на ГОСТ - прочитам му мнението, информацията и/или позицията му за нещо си и дали се кефя или възроптавам, дали съм заинтригуван или не - е, мамка му  :o немам никаква възможност да
видя тоз чиляк нито от де е, нито на каква възраст е, ни пол, ни местонахождение, ни де и кога е служил ли е, като какъв евентуално, имал ли е други мнения, какви и в кои теми .... - абе "гост" некакъв, анонимчик, съща рамка без портрет.
Е тез неща направо в дадени моменти ме вбесяват и ода на проветриво да пафкам с ярост, мамка му и катран шибан! - прощавай наборе за канонадата динозавърска, пък и останалите :-[
Да добавя - дали не е удачно да се направи анкета относно опции "изтрий/триене"?
Такава функция имаше  , но беше премахната /един сърдит   колега   си изтри  Участието  и стана Мазало . /

стателов

Не мога да разбера за какво точно е този бутон "изтриване" и за какво му трябва на човек.
Като не искаш да си част от форума - ами не влизаш и готово. Защо трябва да се вдига гюрултия, че не може да се изтрие даден член.

В случая, Раденко много държи да го изтрият от форума, а продължава да поства.
Нещо не ми се връзват нещата.
Пък и какво ли ме интересува.

ranik56

Цитат на: стателов - 14.04.2019 г., 12:34 ч.
Не мога да разбера за какво точно е този бутон "изтриване" и за какво му трябва на човек.
Като не искаш да си част от форума - ами не влизаш и готово. Защо трябва да се вдига гюрултия, че не може да се изтрие даден член.

Пък и какво ли ме интересува.
Бутон , за " изтриване " , имаше  до   -  " Цитат" и "Промени" .
Снего можеше, да се  изтрие  собствен  Коментар    .
Естествено че   , докато не  получа  Статут на  " Гост " - ще  пиша .
Умишлено , изтрих всичко  от  Профила  ми  - дефакто  , Регистрацията ми е Некоректна .
Наруших Правилата  и  Н я м а  , да го попълня отново . /Трябва да  има  Реакция /
Гарантирам , че ако - жланието ми   бъде Уважено  -   няма .. Да "  орева Орталъка "  .. 
Явно , не ме   разбирате  -  Уволнявам  се .   :-X

петков

Цитат на: стателов - 14.04.2019 г., 12:34 ч.
..
..

Едн е да се самоубиеш , друго е да те убият. Репресиран ще бъдеш , мъченик!   :)
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

velko

Цитат на: ranik56 - 02.04.2019 г., 14:43 ч.
Цитат на: ilia2003 - 28.03.2019 г., 21:18 ч.
Желанието ще ти бъде изпълнено!
Важно  е ,  да  Обещаеш  , но  трябва и да  го  Изпълниш  . 
Минаха   7  дни  от  24. 03. 2019г. 
"Казана дума - Хвърлен  камък "  .

Не бях поглеждал в тази тема скоро, но виждам че има драма - нека кажа и аз какво мисля:
- Никой не може да задължи някого да пише и публикува във Форума, нито да участва в неговите инициативи.
- Участието (както записването, така и напускането) е изцяло доброволно и е по желание на отделния човек - и затова в платформата са предвидени съответните процедури, които са достъпни за потребителя. При заличаването на регистрация инициирана от самия потребител, админът само трябва да кликне върху някакъв бутон, който се появява на неговия панел - и готово. Това може да стане дори и когато той е влязъл в системата през телефона си.
- Заличаването на регистрацията може да стане и "принудително" - когато някой потребител се е олял с нарушаването на правилата - тази процедура е доста по-сложна и предполагам, че никой админ няма да рискува, за да го прави през телефона си, за да не се допусне някоя грешка, която да не може да се поправи след това.
- Веднъж заличена, една регистрация не може да бъда възстановена!
- След заличаването на регистрацията, публикациите на автора и остават, като никът му фгурира като "Гост".
- Ако някой който е регистриран във Форума, по една или друга причина не публикува повече в него, въпреки
че регистрацията му е "активна":
=никът му ще бъде оцветен в зелен цвят
=ще се вижда аватарът му
=броят на публикациите му
="звездичките" за годините, през които е бил във Форума
=ще може да получава писма на личната си поща
Ако регистрацията му е заличена, нищо от горните няма да е повече активно, в т.ч. и неговата пощенска кутия.
..................

Не твърдя, че Форумът е "съвършен"!
Винаги може "и по-добре".
Погледнато отстрани - "нещата стават лесно", но на практика не винаги е така.

Не може да се отрече факта, че именно Форумът провокира възраждането на мощно граничарско движение, в национален мащаб - твърдя, че това е най- мащабнато и най-добре самоорганизиращата се общност на хора, по повод на тяхната войнишка служба в страната. Форумът е "моторът" на това движение не защото тук членуват "всички гранчари", а защото тук се раждат огромната част от новите идеи и граничарски инициативи. И тук те се реализират на практика.
Форумът не е само място за говорене, но и общност, която прави добри неща. Това е важното.

Моля за извинение, ще си позволя едно отклонение - вчера бях на събрание на нашата ловна дружинка (за съжаление, нямам време да ходя на лов, но това е друг въпрос).
Ловна дружинка е силно казано: 1) защото в нея от "дружба" няма и помен и 2) защото няма и лов (заменен е с "въоръжен туризъм", поради липсата на дивеч).
И както всеки път - събранието се превърна в караница и мащабно губене на време. През цялото време си мислех, че ако трябва да обяснявам на някое от децата ми, защо България не е "Швейцария на Балканите", трябва просто да го доведа на едно събрание на "ловната дружинка" - ще разбере всичко, за "материала от който сме направени ние, българите" и ще си спестя дългите обяснения......
Повярвайте, голямо успокоение за мен е драмата, наречена "Брекзит" - добре, че я играят британците - та да разбере светът, че няма "съвършени народи" (ако я играехме ние ..... а бе, добре, че не сме като британците :)    )
Навремето имах едно гадже - беше голяма сладурана. Но много се сърдеше. Понякога дори не разбирах, когато тя "ми била сърдита", както и за какво се е разсърдила. Един ден се разсърди и си отиде при техните. След няколко дни ми се обади, за да пита "защо не съм я потърсил и защо не съм отишъл да я взема!?". Още е там.

Винаги съм считал, че "сърденето" е едно разрушително качество - сред най-контрапродуктивните. Що за "инструмент" е това - да се разсърдя на някого?!!!!  Веднъж, когато вземах дъщеря ми от детската градина, чух възпитателката да казва на едно момченце "Сърдя ти се!" (не бе подредило играчките, в края на играта). Вътрешно побеснях! Извиках госпожата настрани и я помолих да се въздържа от този подход, когато това може да бъде видяно или наблюдавано от дъщеря ми - не желая подобна характеристична черта да бъде заимствана от детето ми.

Извинявам се, отклоних се много от темата. Или не съм....
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

granicabg

Не си се отклонил.Хем си прав хем ме задави от смях.

красимир_ванков

И аз съм се сърдел . При това не веднъж . До деня , в който разбрах, че без Форума..... няма да ме бъде . Не беше  любов от пръв поглед . Давиш се постепенно .
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

jivko-slavov

Крайно време е интернетфорума да основе или припознае ФБ група , както предложих преди на Николай Илиев . Не да се съмняваме в кражби и обвинения ...
Форума има нужда от допълнение , най малкото във ФБ комуникациите са по добри . Има и други предимства .  Аз лично знам много хора не могат да се оправят тук и там мислят че им е по лесно .
Раденко сега ще унищожи събираното с години ...
мл. с-т Желязков - СЗ

uestli1

Цитат на: jivko-slavov - 26.04.2019 г., 09:25 ч.
Крайно време е интернетфорума да основе или припознае ФБ група , както предложих преди на Николай Илиев . Не да се съмняваме в кражби и обвинения ...
Форума има нужда от допълнение , най малкото във ФБ комуникациите са по добри . Има и други предимства .  Аз лично знам много хора не могат да се оправят тук и там мислят че им е по лесно .
Нищо против.Въведете същите правила във Фейса ,дето важат във Форума и всичко ще е О.К.При таз разпасана фейскоманда няма как да стане.Лично мнение.

цапар

Цитат на: jivko-slavov - 26.04.2019 г., 09:25 ч.
Живе, ако правилно съм те разбрал, има такава група във ФБ, създадена е на 16.10.2012 г., админ е Диан Дианов, сега погледнах и видях, че те няма в нея група. Виж я тук:   https://www.facebook.com/groups/287846131332849/
...
Child in Time

jivko-slavov

Да . Аз тогава му дадох правомощиятя и за другата .   Да се обединят . Той така и не довърши делото ...
Той се беше отцепил .
мл. с-т Желязков - СЗ

chekur/Барбов/

А няма ли да е най-добре целия форум да се пренесе във фейсбук и още по-добре после всички вкупом в съюза :o И какво значи да признаем Ф групата :o Ми аз съм излязъл от тези групи.
Живко, знаеш ли какви коментари съм чел там против нас и към определени членове :o
Хайде и след "припознаването" коалиция, нови началници, партия и депутати :o :o >:( >:(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823