Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

до администратора

Започната от мл.с-т Любомиров, 17.03.2010 г., 18:57 ч.

« назад - напред »

Админ

Цитат на: velko - 22.04.2011 г., 09:03 ч.
през времето между 22:00 ч. на 21.04 и 01:00 ч. на 22.04 сайтът беше недостъпен. Знае ли някой дали е имало технически проблем и какъв е бил?

През този период са влизали доста потребители, така че не би следвало да е имало проблем. Отваряха ли ти се други сайтове или само този сайт не можеше да го отвориш?

velko

Цитат на: admin - 22.04.2011 г., 12:32 ч.
Цитат на: velko - 22.04.2011 г., 09:03 ч.
през времето между 22:00 ч. на 21.04 и 01:00 ч. на 22.04 сайтът беше недостъпен. Знае ли някой дали е имало технически проблем и какъв е бил?

През този период са влизали доста потребители, така че не би следвало да е имало проблем. Отваряха ли ти се други сайтове или само този сайт не можеше да го отвориш?
Другите сайтове се отваряха без проблем. Допускам, че проблемът е бил в провайдъра.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Niki_vd

С думи прости това означава насписа ,,Съжаляваме, но администратора е блокирал регистрация от пълномощни. Други причини за тази грешка, включват използване на интранет (в училище, връзки), регистриране на мобилен телефон, или с помощта на браузър, който не поддържа компресия или не приема кодиране. "

velko

stanyanev, и аз преди време го поставих този въпрос, понеже не мога да влизам чрез мобилния си телефон (OS Android),  така че вече е обсъждано някъде по-напред в темата. От съображения за сигурност е.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Админ

Здравейте - наясно съм с проблема, но това е поради съображения за сигурност - най-вече поради някои "приятелчета-спамъри", които се упражняват тук, вместо да изберат многото други сайтове с подходящо за тях съдържание! Съжалявам за неудобствата, но е в интерес на всички! Благодаря Ви за разбирането!

Rishko

Цитат на: stanyanev - 08.05.2011 г., 15:42 ч.
Sorry, but the administrator has blocked registration from proxies. Other causes of this error include using an intranet (school connections), registering on a cell phone, or using a browser that does not support compression or does not accept encoding."

ники превода ти е малко грешен защото някой неща с понятия. ще се опитам да дам някакво обяснение, до колкото може да се обясни това простичко.

"Съжаляваме, но администратора е блокирал регистрацията от проксита."
прокси сървърите могат да се ползват по много начини, от тази наформация ще се ориентирате мъничко http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows-vista/What-is-a-proxy-server

Други причини за тази грешка, включват използване на интранет (училищни връзки ... например, също така фирменни и други подобни мрежи ползват интранет)
повечко инфорамция за интранет можете да видите тук
http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows-vista/Changing-intranet-security-settings#

регистриране през мобилен телефон, или с помощта на браузър, който не поддържа компресия или не приема кодиране. "
значи браузърите на телефоните и старите версии на браузърите (примерно ИЕ 2.0, Нетскейп 2.0 и други подобни от ранните години на интернет.... да кажем 90-те години)  неподържат голям набор от функционалностите в интернет страниците.

общо взето това е като ориентир информацията. ако от тези линкове не е станало ясно ще трябва да обяснявам доста подробно.
надявам се да съм бил полезен
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

gzo

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 05.07.2011 г., 23:14 ч.
Колега когато ти си тръгна от форума преди известно време ние всички си задавахме този въпрос ,че си събра всички постове, аз лично зададох въпроса към колегите защо си тръгна, сега идваш с гръм и трясък и се опитваш да критикуваш,мисля че завръщането ти тук трябва да е по друг начин, извини ме ако съм те засегнал с нещо , но сме мъже на години и е нормално да се въздържаме от подобни изказвания

Въпроса е към Админ-а, а не към друг. Виждам , че нямаш представа за какво става въпрос и за това ще те помоля ти да се въздържаш от личните си мнения за мен, които в случая хич не са на място.

Ивайло Христов

Цитат на: gzo - 05.07.2011 г., 22:32 ч.
....каква е тази дивотия, на всяко ЛС да се налага да попълвам визуално потвърждение, че и да отговарям на един куп въпроси ?

Не съм съвсем сигурен, но май е свързано с набирането на определен брой постове или просто престой във форума. Тоя номер при мен го няма. Май е само за новорегистрирани членове на форума. Някой преди време се беше оплаквал по същия начин. Но админът може да даде най-точно обяснение.
От браздата започва Родината!

georginankov

Цитат на: gzo - 05.07.2011 г., 22:32 ч.
....каква е тази дивотия, на всяко ЛС да се налага да попълвам визуално потвърждение, че и да отговарям на един куп въпроси ?

Тези неща ще изчезнат след определен брой постове. Направено е с цел да не се спами от новите членове /така мисля аз/. И при мен беше така. Тъй като и ти си "нов", ще издържиш и това. Поздрав! :)
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

Админ

Цитат на: gzo - 06.07.2011 г., 10:48 ч.
Цитат на: georginankov - 06.07.2011 г., 09:38 ч.
.....Направено е с цел да не се спами от новите членове .......

В случая обаче трабва умишлено да спамя за да набера необходимия брой постове и да мога спокойно да си общувам на ЛС (заради което се и регистрирах наново). Дива работа ! Но щом такива са правилата ще ги спазваме  ;D
Поздрави и на теб !

Здравей - просто почни да общуваш с колегите и ще навъртиш неусетно броя ЛС.

tocian

Добре би било като преместваш или премахваш снимки да ме уведомяваш .......иначе не е коректно , няма смисъл да ги качваме >:( >:( >:(

Ивайло Христов

Цитат на: tocian - 18.07.2011 г., 18:58 ч.
   Добре би било като преместваш или премахваш снимки да ме уведомяваш .......иначе не е коректно , няма смисъл да ги качваме >:( >:( >:(

В случая аз отделих снимките, които си направил на 2 юли на заставата си и ги обособих в нова тема в раздел "Снимки на застави и местности", за да не се смесват със "Снимки от казармата", когато заставата е била здрава по време на твоята служба.
Тъй че в случая админът е невинен, а аз съм виновникът... ;)

Rishko

Цитат на: ivailo_hr - 19.07.2011 г., 00:17 ч.
Тъй че в случая админът е невинен, а аз съм виновникът... ;)

грабвайте факлите и вилите, да го пребием с камъни, ще ми подрежда снимки.
не те ли е срам да ги нараждаш прилежно в различни теми и раздели?
свий уши и покрий муцунка с лапичка за да покажеш колко си засрамен от постъпката си.
::) ;D ;D

преработка по тодоор колев:
палачииии бомбе, админа е невинен!
тъм дъм
;) ;D
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

Ивайло Христов

Аз ще се разбера с tocian на по бира в "Кривото". ;)

tocian

Тези от 2юли разбрах къде са , става въпрос за 4-5 черно-бели отвремето на службата които бяха заедно с тези - тях не мога да ги открия.......

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823