Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

до администратора

Започната от мл.с-т Любомиров, 17.03.2010 г., 18:57 ч.

« назад - напред »

мл.с-т Любомиров

здравей , искам да те уведомя за някой нередности по сайта.В продьлжение на няколко седмици се мьчех да се регистрирам и не успявах - просто всеки пьт на контролния вьпрос за животното на бьлгарския герб - винаги ми даваше грешка.Как ли не сьм се опитвал да го изписвам льв,lav,luv  и винаги ми даваше грешка - всичко това го казвам не за да ви обвинявам ,а напротив много се радвам и адмирирам идеята за сьздаването на този сайт - за щастие имам приятел ,който живее в Франция , та той ми каза за този сайт и ме регистрира от там  :) Иначе се сещам за поне още 5-6 момчета които са служили като граничари и които с удоволствие биха се включили сред нас ,но ако този проблем сьществува не виждам как биха успели.Освен това когато искам да отговоря на дадено сьобщение отново ми задава сьщите контролни вьпроси и след като попьлня полетата отново ми дава "грешни отговори".Нямам представа защо се получава така , но много бих желал тези проблеми да се отстранят и да ставаме все по-голяма аудитория.Предварително благодаря! С уважение Любо

Антон

Имам проблем с качването на снимки. Снимките са необходимия размер до 1000 КВ. При кликване в/у "предварителен преглед" излиза само текстовата част а при кликване в/у "публикувай" излиза бял прозорец и нищо. >:(
Качвал съм снимки по други форуми без проблем.

Админ

Цитат на: мл.с-т Любомиров - 17.03.2010 г., 18:57 ч.
здравей , искам да те уведомя за някой нередности по сайта.В продьлжение на няколко седмици се мьчех да се регистрирам и не успявах - просто всеки пьт на контролния вьпрос за животното на бьлгарския герб - винаги ми даваше грешка.Как ли не сьм се опитвал да го изписвам льв,lav,luv  и винаги ми даваше грешка - всичко това го казвам не за да ви обвинявам ,а напротив много се радвам и адмирирам идеята за сьздаването на този сайт - за щастие имам приятел ,който живее в Франция , та той ми каза за този сайт и ме регистрира от там  :) Иначе се сещам за поне още 5-6 момчета които са служили като граничари и които с удоволствие биха се включили сред нас ,но ако този проблем сьществува не виждам как биха успели.Освен това когато искам да отговоря на дадено сьобщение отново ми задава сьщите контролни вьпроси и след като попьлня полетата отново ми дава "грешни отговори".Нямам представа защо се получава така , но много бих желал тези проблеми да се отстранят и да ставаме все по-голяма аудитория.Предварително благодаря! С уважение Любо

Здравейте - благодарим, че проявявате интерес към сайта! Няколко пъти правихме проби с регистрацията - няма никакъв проблем при нас, а също и при други потребители. Думата е "лъв" - вижте да не поставяте излишни точки, запетаи и т.н.
При бъдещи проблеми, моля пишете ни на формата за контакт - включително и за регистрация - можем да го направим вместо Вас.
Що се отнася до това, че Ви иска контролните въпроси при изпращане на съобщение - това е нормално - след определен брой съобщения от Вас до друг потребител, това изискване ще отпадне, т.к. системата вече не Ви третира като СПАМЪР.
Благодарим за разбирането!

Админ

Цитат на: Антон - 01.04.2010 г., 22:24 ч.
Имам проблем с качването на снимки. Снимките са необходимия размер до 1000 КВ. При кликване в/у "предварителен преглед" излиза само текстовата част а при кликване в/у "публикувай" излиза бял прозорец и нищо. >:(
Качвал съм снимки по други форуми без проблем.

Здравейте - благодарим, че проявявате интерес към сайта! Няколко пъти правихме проби с качването на снимки - няма никакъв проблем при нас, а също и при други потребители. Може би формата на снимките не е от позволените, а също така и размера да е над 1000 кв. Позволените формати са: gif, jpg, jpeg, png. Също така размера е добре да е под 1000 kb за безпроблемно качване. Би могло проблем да е и бавната връзка.
Благодарим Ви за разбирането!

Админ

Спокойно редници,
Първо слушам редниците и след това генералите!
Когато човек е на границата, море няма, освен ако не е на източната!
Трябва да влезете с потребителското си име и ще можете да ползвате тази опция!

morski

Ако може, да ми разясните какво е "гост" във форума?Защо е анонимен?Някой като ми идва на гости поне се запознаваме.Също така  и "скрит".От кого и защо се крие?
И без това има много "мъртви души",които не се разбира кои са ,от къде са,къде са служели и нямат нито едно участие в различните раздели на форума.

Админ

Здравейте - хубав въпрос - различните потребители имат различни наименования.
"Гости" са потребители на форума, които не са се регистрирали във форума, а само го разглеждат. Т.е. веднъж като един потребител влезе във форума със своето име и парола той престава да бъде гост и скрит, а се появява със своето име.
Това е свободно място за всеки да изрази своето мнение, дотолкова доколкото мнението не му противоречи на законите и добрите нрави за общуване.
Не може да се ограничи регистрацията на потребители, в противен случай трябва да изискваме военната книжка на всеки, а това не е целта на форума.
Благодарим Ви, че посещавате и подкрепяте Граничарите на България!
Весела и Щастлива Нова 2011 г. на всички!

Админ

Цитат на: Йол 5ГЗ 2ГО-56 530 - 06.02.2011 г., 19:19 ч.
От 2 дена имам проблем с отварянето на разделите и подразделите,като кликна минават поне 2-3 мин докато се отворят,мноооого бавно върви всичко.Едва ли проблема е в нета защото други сайтове български и чужди се отварят за секунди само нашият неще и неще.Накой друг има ли подобен проблем?

При нас няма проблем - пробва ли да изчистиш кеша, да отвориш от друг компютър?

Ивайло Христов

Да, нещо стана снощи във форума.
Снощи имаше някакъв срив и като гледам всички постове от последните няколко дни ги няма. Говорих с админа и той ще се свърже днес с онези, които отговарят за сървъра, за да пробват да оправят нещата.
От браздата започва Родината!

Niki_vd

Явно някой се опитва да ни затрие или пък обема информация се е увелечил и ще трябва по голям хостинг.Най хубавото е,че админа излезе от дълбока нелегалност :))

anton

Личните съобщения, също липсват.

Niki_vd

Мойте получени си седят,нито едно не е изгубено.Този път някой ни удари ма здравата:(

krasimir_vankov

И при мен има сериозни поражения , липсват съобщения , публикации . А снощи 10-ти фев . четвъртък , около 22.00 24.00 въобще не можах да влезна в сайта . Даже бях намислил да се раззвъня по телефоните . Само късния час ме възпря .

krasimir_vankov

Имам едно питане : възможно ли е автоматично да се извеждат потребителските имена на онези рожденници , кото са оставили в профилите си съответните данни ? Хем да ги поздравим , хем да не се скатват , да почерпят както си му  е ред ?

velko

Здравей, Админ!
Защо не мога да се лог-вам във форума от мобилния си телефон? както и от мрежи с proxy?
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Статистика

Members
Total Members: 4725
Latest: Иван Атанасов
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510381
Total Topics: 1915
Most Online Today: 112