Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата: "Самоков 2012"

Започната от ilia2003, 30.11.2012 г., 19:31 ч.

« назад - напред »

Валсодар

Събуйте го че ще му се надуят кракундерите... ;D ;D ;D!!!
ВСК р-к Р.Ничев

Orlin

хората от празните столове са под масата

шотокан

Атози мл. сержант защо не беше поканен ?

Ивайло Христов

Благодаря на Ники за нелеката организация на срещата!
Благодаря и на всички участници в нея!
В общи линии всичко премина идеално с изключение на времето, което не ни позволи да се качим по-нагоре от х. Мальовица. Все пак Барко, Румен, Живко със семейството си и аз се отчетохме, спазвайки олимпийския принцип, че най-важно е участието.
Този път аз се "саморазтоварих" от фотографските си задължения за отразяване на срещата в ресторанта, но вярвам че ще има много снимки и от двете вечери, защото много хора щракаха с фотоапаратите си.
Снимките които направих са малко. На първите пет снимки се вижда Рила от пътя на слизане от Ярема към Ковачевци. Последните две са правени на ЦПШ Мальовица на входа на Национален парк Рила.
От браздата започва Родината!

super mystere

Благодарности на организатора - Ники!
Благодарности и на всички участници в културно-масовото мероприятие за приятните емоции, и веселите мигове!
Поздрави Румен
13 ГО Любимец - 2 ГЗ "Косовски" (Вълче поле)

morski

Благодаря на всички приятели присъстващи на традиционната ни среща и незабравимите мигове прекарани заедно!Дваж благодаря на перфектният ни организатор както винаги,Ники, за стореното от него!Здраве и късмет приятели!До нови срещи!

Christof

Благодарности и от мен към организатора Ники и към всички участници за чудесната среща.

Stenli_63

Специални благодарности към Ники, който се справи перфектно с организацията! А рибената чорба беше НЕВЕРОЯТНО ВКУСНА !!!! Прекарахме заедно с приятели страхотни мигове, които трудно могат да бъдат изтрити от паметта. Успех и здраве на всички и до нови срещи.  8) 8) 8)

стателов

Поздрави на всички
Комплименти за организацията
Малко снимки и от мен. /надписи има под снимките/

стателов

Е, не знам защо не излизат всички надписи, но пък снимките сами говорят понякога

командира

Искрени благодарности и от нас сем . Моневи за незабравимите мигове. Съжаляваме единствено за това, че за първи път участваме в такова мероприятие и сме пропуснали толкова много. Още веднъж благодарим Ви и до нови срещи.

daniel_radovenski

Много голямо БЛАГОДАРЯ за отново перфектната организация.И сега не ни остава друго и да чакаме следващата среща.Поздрави на всички-сем.Радовенски

daniel_radovenski

От мен снимки не чакайте,защото леееко така ги забърсах.

niki65

Големи благодарности на Ники, и от моето семейство за перфектната организация на тази среща !
ИСК "Гейзер" мл.с-т Николов

Божидар Банков

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРИЯТНО ИЗКАРАНИТЕ ДВЕ ВЕЧЕРИ В САМОКОВИ И ЗА ПОРЕДНАТА ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТ СТРАНА НА НИКИ, ЕТО И МАЛКО СНИМКИ https://picasaweb.google.com/103395517241447662022/2012 , КОМЕНТАРИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ ГИ ДОБАВЯМЕ :D  :D  :D

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823