Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата: "Самоков 2012"

Започната от ilia2003, 30.11.2012 г., 19:31 ч.

« назад - напред »

ilia2003

Занятие по ОМП ;)
ст. лт.
Жицата ;D ;D ;D ;D

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

ranik56

За  пореден   път   се    потвърждава    Истината  ,че  -  колкото  ,  по -се  точиш   ...нищо     не   става   .
Днес    бях    на  работа     до    23.30 ч  .  и  току  що     се  прибирам    . 
Доказано  е    ,че     за   всичко   си    има   хора  ...едни  за   работа    ,други  за    веселба    -    Е , аз    отново     бях     на   работа    .  Пожелавам      весело    изкарване     на    Всички      в  Самоков   .

velko

Дружина, ДОБРО УТРО!
Разузнаването докладва за страхотна вечер!

Как сте? От качествените напитки глава не боли, дори и да са по-множко, нали? :)

Дедко Коледа как е? Лъсна ли си каската? Да не си е забравил онези очила, с които вижда кой е бил послушен? А Снежанка? Тя как е - стават ли и още онези чорапи - с жартиерите? Или са и напълненли още крачетата? Ами така е - на някои Снежанки така им се отразява "кризата" :) Дано поне си е епилирала крачетата :)

Хубав ден Ви желая, Приятели! Знам, че ще си изкарате страхотно!
Мислено съм с Вас, но ... не е същото.... :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

нешо

Ето ви от мен същия коктейл за закуска ;)
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

velko

Или една шкембе-чорбичка - за "избистряне" :)

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

георги зарков

Да ви е сладко на всички.Идва ме.Водя и един елитен ефрейтор 8) 8)

vaklin.yurukov

Цитат на: ilia2003 - 30.11.2012 г., 20:20 ч.
Информация под сурдника ;) ;D Всички поръчат на сметката на 110 стая, стаята на Жицата ;D ;D ;D
Сметката е над 100 лева ;D ;D ;D 8) 8) :-[ :-X :-* :'(

Имаме доставки и за вкъщи ;) кой каквото иска да поръча ;D Пращаме по Еконт за сметка на Жицата ;D ;D ;D ;D ;D ;D

:) Разбира се, че по Еконт! :) Наздраве, момчета!
0896798181

ilia2003

Ето как и най малкия граничар се справи с рибения елексир ;)

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

ilia2003

ilia2003

"ПЪРВИЧЕН ИНСТИНКТ 2" или ЕЛИТНИЯТ Стефчев на разпит при модераторите ;) ;D ;D

ilia2003

ilia2003

ilia2003

ilia2003

Но е боеготов-с патъците!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Това беше от майор Тенев!!!!!!

ilia2003

Цитат на: ilia2003 - 30.11.2012 г., 21:20 ч.
Финиш ;)

И това е при положение, че е без чене!
Ако беше с чене, сметката щеше дае по-голяма! ;D ;D ;D ;D ;D

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823