Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Записване за единадесета среща на форум ,,Граничарите на България"

Започната от Niki_vd, 31.10.2012 г., 06:44 ч.

« назад - напред »

майор ТЕНЕВ

Много си ми слабичък!
Да са поналееш малко, че няма де да та ощипе човек.....щом ще ми асистираш ;) ;D

kalin_n

Колеги, ако не е късно, бих искал да направя малка промяна относно нашето присъствие - за петък - 6 човека /както си бяха първоначално/, а за събота - 4 /тук е корекцията/.

Поздрави и до скоро!
с-т Найденов

Niki_vd

Процедурата е като на всяка една наша среща.На рецепцията ще има списък на всички с разпределението на  стайте.Казвате си името,настаняват ви  в съответната стая и готово.
Настаняването е в петък след 12:00 на обяд!

drach

Цитат на: жицата - 26.11.2012 г., 17:29 ч.
Дали нема да закъснеем с Роджери, оти ше кацнем около 22 саато и или ще сте са ниверирали или ше сте кьоркютук пияни и нема да ни забележите? ;D ;D ;D ;D :P :P :P
Е, не е възможно Жицата да няма последен дума.Какво те интересува, какво ще правят останалите, дръж се здраво да не те изгубят по завоите, че ти по-вече внимание обръщаш на "таксата за превоз."Нея стискаш най-здраво. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

chekur/Барбов/

То кога се разводи на сиромаха кравата,на бика не му става >:(.Тъкмо след една седмица пазарлъци кандардисах един да му направя банята и да взема някой лев за срещата,тая вечер се обади,че заминава за Лондон за 10 дни >:(.Като не върви не върви............а много ми се иска да дойда.
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

chekur/Барбов/

Цитат на: жицата - 26.11.2012 г., 21:52 ч.
Ма за.би го тоя и пак си йела!!
Как,с кво.......казал съм го-с голяма пишка лесно се пикай ;).
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

ilia2003

Цитат на: chekur - 26.11.2012 г., 22:05 ч.
Как,с кво.......казал съм го-с голяма пишка лесно се пикай ;).

С моята кола, ще те взема ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

НакатаGSM

Ако човек е пенсионер ще си направи някаква аритметика и все ще отдели някакви парички за нещо си.За съжаление нас работещите и полу-работещите  в тази държава, никой не ни бръсне за живи....Щото пари на куп в момента дават само лихвари, които са маскирани в полу-банкови институции >:(
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

chekur/Барбов/

Niki_vd

След направеното разпределение на стайте се оказа,че хотела е на 100% зает.Всички допълнително пристигнали ще се настаняват на друго място което в момента уточнявам!

dobrev621

Кви мацки бе Жица то вече и бабата ти е много,тия работи ги остави на нас.
GSM-0887655071

георги зарков

Цитат на: dobrev621 - 27.11.2012 г., 14:34 ч.
Кви мацки бе Жица то вече и бабата ти е много,тия работи ги остави на нас.
Пък ти вземи се в ръце и ела на тази среща,само отстрани акъл даваш. ;) ;)

dobrev621

Спокойно и това ще стане,кво да се прави като такава ми е работата.
GSM-0887655071

uestli1

Цитат на: Niki_vd - 27.11.2012 г., 11:20 ч.
След направеното разпределение на стайте се оказа,че хотела е на 100% зает.Всички допълнително пристигнали ще се настаняват на друго място което в момента уточнявам!
Споко Ники.Може и на палатки.Важното е да сме в играта ;D ;D ;D ;D ;D

майор ТЕНЕВ

Цитат на: dobrev621 - 27.11.2012 г., 15:16 ч.
Спокойно и това ще стане,кво да се прави като такава ми е работата.
Ти сменяй по-често потниците, че кога морен пие вода .....лошо ;)

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509947
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646