Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Записване за единадесета среща на форум ,,Граничарите на България"

Започната от Niki_vd, 31.10.2012 г., 06:44 ч.

« назад - напред »

ПЛАМЕН 68(Феникса)

Аз потвърждавам участието на моята група в мероприятието :)
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

niki65

Ники,и аз потвърждавам присъствието на срещата -1нощувка за 01.12(събота) за2-ма.
ИСК "Гейзер" мл.с-т Николов

Artiom

Ники,мисля,че Самоков е мн.добър вариант,а за спа Костенец виж какво намерих http://zahotelite.com/100049-comment.asp -много негативни факти.

drach

георги зарков

karata

Не се коси Ники,всички ние, сме заедно,той загуби от оборота,който щяхме да му направим.Потвърждавам заявката-нощувка 4 човека на 01.12.

jivko-slavov

мл. с-т Желязков - СЗ

daniel_radovenski

Ники Костенец може само да съжалява ,че няма да сме там, А НИЕ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ С ТЕБ! 

daniel_radovenski

Аз да се застраховам като Жицата -  в събота на 01.12 ще бъдем заедно - двама човека!

anton

Там сме,  няма лабаво. Кои като мене,  аз редник (шофьор) возя 320 и за капак две 125- ци  ;D ;D ;D

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

НакатаGSM

Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

доктора

Потвърждавам двама +1/който се чуди/ мамка му! ;D ;D ;D За 01.12 една нощувка.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

v.yot

Barko

И аз потвърждавам присъствие- сам съм 2 нощувки.320 има ангажименти ,а и някой трябва да се грижи за кутрето.Проверих вече -не допускат домашни любомци,а и самоковските компири могат да ми го украднат :) ;)

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 191
Most Online Ever: 8646