Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Записване за единадесета среща на форум ,,Граничарите на България"

Започната от Niki_vd, 31.10.2012 г., 06:44 ч.

« назад - напред »

kalin_n

Цитат на: kalin_n - 06.11.2012 г., 14:49 ч.
Бройте и мен - петък и събота - двама.

Ако има възможност, запишете ни общо 6 - и децата ми ще дойдат с половинките си.
с-т Найденов

майор ТЕНЕВ

Цитат на: kalin_n - 06.11.2012 г., 22:02 ч.

Ако има възможност, запишете ни общо 6 - и децата ми ще дойдат с половинките си.
Ако и те пеят като тебе, ще караме до 2 януари.

kalin_n

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 06.11.2012 г., 23:34 ч.
Цитат на: kalin_n - 06.11.2012 г., 22:02 ч.

Ако и те пеят като тебе, ще караме до 2 януари.

;D Приятелят на дъщеря ми свири на китара, но май кара само метъл-песни /което не пречи да го превъзпитаме ;)/...
с-т Найденов

Artiom

Ивайло Христов

От браздата започва Родината!

Christof

Само за събота 01.12.2012 - двама аз + 320

tomov

Уточнявам, че на срещата ще сме 5 членен състав. Петък и събота.

niki65

ИСК "Гейзер" мл.с-т Николов

daniel_radovenski

НакатаGSM

Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

v.yot

Здравей те, пишете и мен , две нощувки за петък и събота , за двама.

Niki_vd

Една неприятна новина....Току що ми се обади собственика на хотела в Костенец.Постъпи като пълна путка(без извинение).При положение,че бях запазил целият комплекс ми заяви,че не може да настани повече от 60 човека и след като си е направил калкулацията за отоплението се опита да ми извива ръцете с по висока цена(и то доста).Разбрах от човек от персонала ,че е пуснал 8 стай без отстъпка на чужденци и затова ми прави тези номера.Алтернативата и спасението за сега намерих в комплекс    http://www.hotelgrand-samokov.com/cgi-bin/index.pl?_state=Info_uni&dtype=broadcast&id=22173&page=1&LANG=bg
намиращ се в гр.Самоков.Договорих нощувка от 16 лв.(при 25 лв нормална цена).
Ако някой се отказва да ми пише на лични.Още веднъж моля да бъда извинен но вината не е моя!
Оправданието им е ,че цена от 12-13 лв е постижима в летният сезон когато нямат разходи за отопление но не и сега когато трябва да се отопляват огромните помещения.

георги зарков

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 152