Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Записване за единадесета среща на форум ,,Граничарите на България"

Започната от Niki_vd, 31.10.2012 г., 06:44 ч.

« назад - напред »

Niki_vd

Срещата ще се проведе на 30.11.2012г(петък)-01.12.2012г.събота във Самоков.
Цена на нощувка 16 лв.В петък свободна консумация,в събота куверт на цена около 20 лв.Всичко останало е от вас!Централно парно,във всяка стая телевизор.Намира се в борова гора в подножието на Рила планина.Спокойствие  и красота сходно с това на родопските застави......
  До 16 ноември срок за записване.След това само с допълнителна уговорка.На тази дата трябва да дам точната бройка на собственика на хотела евентуално ако има свободни места да ги пусне човека.
  До момента заявени бройки:
    1.Бачо Илия,брат му и общото им ремарке.
    2.Тонката със тримата си началника.(Съпругата му,Морски и мейджъра)
    3.Оптичният кабел(членицата) със старшият си по склад ,мазе и къща(съпругата му)
    4.Доктора с жена и син(зетя и штерката сами да се оправят)
    5.Калин със бек вокала си
    6.Пламен и компания
    7.Панагюрчето с ремаркето и чувал картофи
    8.Бончо със туба вино
    9.Карата със домакинското отделение
Дерзайте нататък.

Ето това е хотела  http://www.hotelgrand-samokov.com/cgi-bin/index.pl?_state=Info_uni&dtype=broadcast&id=22173&cat=&page=4&LANG=bg

karata

Здравей, Ники запиши ме 4 човека,ще бъда с жената и децата,на 01.12.2012 год.

роджери2

Не се стърпя Граничарското Ти Сърце.Пиши и нас 2+2 за 2 нощувки.

jivko-slavov

Двама за петък и събота , предварителни поздрави за всички организатори и участници .
мл. с-т Желязков - СЗ

Barko

border1961

Barko

Аз забравих да посоча,че ще желая резервация за 2 нощувки.
А на бат Мишо ще кажа ,че вече ни е късно да прикачаме ремаркета.Слаби са ни тегличите :) :) :) :)

Niki_vd

Цитат на: Barko - 01.11.2012 г., 15:17 ч.
А на бат Мишо ще кажа ,че вече ни е късно да прикачаме ремаркета.Слаби са ни тегличите :) :) :) :)
E то неговото е на мека връзка за да взима левите завой по лесно ;D ;D ;D ;D!

Barko

Цитат на: Niki_vd - 01.11.2012 г., 16:18 ч.
Цитат на: Barko - 01.11.2012 г., 15:17 ч.
E то неговото е на мека връзка за да взима левите завой по лесно ;D ;D ;D ;D!
:) ;)

Rishko

и мен ме бройте, само дето още жената не ми е дала отговор дали ще дойде или ще ме изпусне сам.

редакция: значи имам потвърждение от жената че ще дойде и тя.
последно Граничар, Граничарка и Макото граничарче :) живот и здраве
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

красимир

Мога да Ви пожелая ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ .На работа съм иначе щяхме да дойдем :(

ilia2003

Ники, удряй кепенците на тази тема, само запълва част от ресурса на сървъра  >:( >:( >:( :-X :'( :'( :'( :'( :'(
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Niki_vd

Има още време,ще се запишат още поне 7 човека ;D ;D ;D ;D ;D ;D.Вие си се знаете кой сте....

kalin_n

с-т Найденов

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913