Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Бандитска връв, тефтерче, ...

Започната от LastHope7, 10.03.2010 г., 18:35 ч.

« назад - напред »

chekur/Барбов/

Иди при някой сарач, все ще ти отреже една ивица-така наречена по нашенски "ножичка"!
Имам и друга идея ама тя не е за споделяне с непознати ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

mihov

Цитат на: chekur/Барбов/ - 04.06.2020 г., 20:06 ч.
Иди при някой сарач, все ще ти отреже една ивица-така наречена по нашенски "ножичка"!
Няма в Пловдив вече сарачи Барбов.
Как е в Карлово, има ли?
Да паля колата и да идвам. А може и да се запознаем :)
водач на СК Дизан

ilia2003

Цитат на: mihov - 04.06.2020 г., 21:09 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 04.06.2020 г., 20:06 ч.
Няма в Пловдив вече сарачи Барбов.
Как е в Карлово, има ли?
Да паля колата и да идвам. А може и да се запознаем :)

Има, на ул. Дилянка ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

гущер

Паважната, или асфалтираната част  ???

гринго

Сезал няма ли бря
Ем не са разваля .... много :P
Ще направя ревизия в архива белким свърша работа
Ако намеря ща плащаш.....като са видим  ;D
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

ilia2003

Да ви светна 8) Предполагам, всеки от вас има или е имал стара крачна шевна машина. Ремъка за задвижването е от кожа и става идеално за бандитска връв :P Няма да ви казвам, колко ремъка имам :-X
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

zmiori

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

chekur/Барбов/

Моята връв нявга не беше вожена а нещо като връкозун на сегашните къси гащи или анцуг. Никога не съм я използвал и си беше зашита за превързочния пакет и беше надянат вечно на колана! Много убиваше при лежане кога се падаше отзад!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

гринго

Цитат на: ilia2003 - 06.06.2020 г., 18:34 ч.
Да ви светна 8) Предполагам, всеки от вас има или е имал стара крачна шевна машина. Ремъка за задвижването е от кожа и става идеално за бандитска връв :P Няма да ви казвам, колко ремъка имам :-X

НА Петков конкуренция ли ща прайш
За машините думам

Сега вместо белезници  ползват онези пластмасасови ленти
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1