Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Бандитска връв, тефтерче, ...

Започната от LastHope7, 10.03.2010 г., 18:35 ч.

« назад - напред »

капитан Иван Йорданов

Цитат на: Niki_vd - 12.04.2011 г., 18:06 ч.
Цитат на: ivan64 - 12.04.2011 г., 16:42 ч.
Ето и последната страница от моето тефтерче, което имах във военното училище. ;)
8)
Ако става на въпрос за  Петър Руйков той сега е Н-к на ГПУ-Петрич.

За него става въпрос, тъй като и аз не познавам друг Руйков, който да е получавал разпределение заедно с мен. ;)
8)

христо.в.цв

Аз тефтерче за съжаление не съм имал и сега разбирам че би ми било страшно полезно. Но относно бандитската връв не само имах и то направена от мното твърда гьонова кожа но и съм я използвал няколко пъти за връзване на нарушители. Е много по лесно би било да имахме от белезниците за еднократна употреба но годините все пак бяха 83-85г.

kiromonchev

Моите приятелчета от границата:

Toniti

Е ,и аз намерих моята бандитска връв и я снимах-все пак стомени са това.
"Пътят към сърцето минава през стомаха"-знаел си куршумът с изместен център на тежестта

НакатаGSM

Моята я ползвах и в цивилният живот, може би година и нещо след увото като ключодържател. Накрая се скапа и разпокъса и се разделих с с нея.
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

lavroni

Моята бандитска връв беше наследствена.Т.Е от мой стар,от неговия стар и преди това..незнам :(Преди 4-5 год.за да покажа на едни приятели за какво става дума я развързах.Наруших си опазването на "реликвите"ефрейторските пагони и бандитската връв.Абе ,не че нещо ама можеше да си ги опазя :-[
ефр. МилкоМилов;16ГО Г.Делчев;6ГЗ"Нимфа"1984-1986г.с.Теплен

uestli1

Гореспоменатите атрибути ги нямам у дома,но си взех първия тресиращ от четерите пълнителя с които ходихме наряд всеки ден.Скъп спомен от онези дни.

стателов

Цитат на: uestli1 - 09.05.2012 г., 23:54 ч.
Гореспоменатите атрибути ги нямам у дома,но си взех първия тресиращ от четерите пълнителя с които ходихме наряд всеки ден.Скъп спомен от онези дни.

Извинявай, обаче
"взех първия трасиращ" - по мое време нямаше трасиращи
"четерите пълнителя с които ходехме наряд всеки ден" - доколкото знам винаги сме ходили с два пълнителя

lavroni

А стига ,бе с 4 пълнителя :oСамо 5 г след вас съм ходил с 2 пълнителя и ракетна чанта с 5 ракети.
ефр. МилкоМилов;16ГО Г.Делчев;6ГЗ"Нимфа"1984-1986г.с.Теплен

стателов

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 10.05.2012 г., 00:04 ч.
Да братле набора е прав, през 1979-1980 ние също ходехме с по 4 броя пълнители, поне такъв ми е спомена, а може и да греша, беше преди 32 години

може и да си прав. Не споря.
Всъщност споря само на маса със салата, ракия и добра компания. Много съм силен в спора - понякога и до сутринта.

uestli1

33 г.по по-точно наборе.4 пълнителя с по 28 патрона за да не засича АК-то като първите 2 задължително трасета ,2 червени и2 бели ракети

стателов

А ние бяхме с два пълнителя по 25 /да не засича АК-то/ и 5 ракети

chekur/Барбов/

Да не грешите нещо за пълнителите и патроните?
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

uestli1

chekur/Барбов/

Цитат на: стателов - 10.05.2012 г., 00:22 ч.
А ние бяхме с два пълнителя по 25 /да не засича АК-то/ и 5 ракети
По-скоро да не се пренатяга пружината на пълнителите понеже бяха постоянно пълни.На АК можеш да му сложиш и пълнител със100 патрона-не му пречи.
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189
Most Online Ever: 8646