Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Единадесета среща на Форум "Граничарите на България" – Коледа 2012 г.

Започната от velko, 08.09.2012 г., 10:57 ч.

« назад - напред »

chekur/Барбов/

На "Водния"вярно има някои неуредици,ама едва ли ще намерим друго място където "да се развихрим"по граничарски ;D..........пък и мяза на застава пусто ???
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 30.09.2012 г., 14:51 ч.
На "Водния"вярно има някои неуредици,ама едва ли ще намерим друго място където "да се развихрим"по граничарски ;D..........пък и мяза на застава пусто ???
Съгласен, но неуредици не видях-че е малко хладно, зима е, пък и по-трудно става напиването :)

майор ТЕНЕВ

Няма лоши битови бе!!!
Това е хижа на Дража Вълчева, понимаеш?

ПЛАМЕН 68(Феникса)

Това за Велико Търново ми допада, а и нямам нищо против да половувам в района :)
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

Пецата

Цитат на: ПЛАМЕН 68 - 02.10.2012 г., 18:10 ч.
Това за Велико Търново ми допада, а и нямам нищо против да половувам в района :)
Здравей Пламене,
Дори и да не се състои единадесетата среща на форума във Велико Търново, добре си дошъл за ловен излет. Един, два..........
Пиши на ЛС

Илия Папазов

Сабахлен, се видяхме с  Йотовски, в неговата баничарница и той ми подхвърли идеята за хотел Строител в гр. Баня ;)

http://pochivka.bg/o-12087-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB

http://www.bakalov2002.com/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

Колегата от форума, Покачаван, ми каза, че се познава със собственика ;)

Ангел1962

Приятели, да добавя и моето мнение.Подкрепям колеги за Търново, Момина крепост.Мисля, че е собственост на туристическо дружество Трапезица.Много банкети съм изкарал там и не помня да е имало оплаквания.Ресторанта събира около 200 човека, хотела си е отгоре и в добро състояние, кухнята е добра и всичко това на прилични цени.

anton

drach

Цитат на: anton - 11.10.2012 г., 09:02 ч.
;D ;D ;D

Започва да става страшно-погледите на двамата асистенти, размахания пръст и вихрещата се жица :) :) :) :)

майор ТЕНЕВ

ПЛАМЕН 68(Феникса)

Цитат на: drach - 11.10.2012 г., 09:14 ч.
Цитат на: anton - 11.10.2012 г., 09:02 ч.
;D ;D ;D
Започва да става страшно-погледите на двамата асистенти, размахания пръст и вихрещата се жица :) :) :) :)

Ситуацията в действителност е сериозна ;) ;)
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

drach

Хич не се плашим.Само казваш и идваме/дори и в Зверино./ :) :) :) :)

morski

Уважаеми колеги!Времето напредва,а все още няма конкретна оферта за място,условия и организатор на предколедната среща.

ilia2003

Най вероятно, единадесетата среща на Форум "Граничарите на България" ще се състои в края на март на Сараборун :'( :'( :'(
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823