Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Единадесета среща на Форум "Граничарите на България" – Коледа 2012 г.

Започната от velko, 08.09.2012 г., 10:57 ч.

« назад - напред »

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 27.09.2012 г., 21:03 ч.
Заповядайте-топла вода няма,отопление тоже.........за 6-7 има леговища....ракия.........ще намерим......вино......китара има,брадва има,кютюци има......... ;D
Аууууу,...идеално.Масата да е дълга, проблем няма.

Loksly

Кльонист на 1ГЗ Победител, 13 ГО

Jordan

Стойков

Цитат на: chekur - 27.09.2012 г., 21:03 ч.
Заповядайте-топла вода няма,отопление тоже.........за 6-7 има леговища....ракия.........ще намерим......вино......китара има,брадва има,кютюци има......... ;D
К'во повече му трябва на един граничар  ;) , на лице са всички луксове  :) :) .
мл. с-т 100йков "Стихия" /84-86г/ 4 ГО Смолян
Ст.Загора
http://www.youtube.com/watch?v=QMr322jgCjw
https://www.youtube.com/watch?v=wp-RwDbNFqA

georginankov

Стига де, моля ви :( Нека да не съсипваме темата с излишни писания :(
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

майор ТЕНЕВ

Цитат на: georginankov - 29.09.2012 г., 09:26 ч.
Стига де, моля ви :( Нека да не съсипваме темата с излишни писания :(
Защо бе, Цвети?
Нам не са ни нужни излишни луксове-просто трябва да имаме свобода на действие и.....сърце да е широко.А това беше дреболийка към Барбов, че не му позволяваме да се цепи от колектива.Той е доайена на форума.Какво ще правим без тамада?
http://vbox7.com/play:5865e3cd

chekur/Барбов/

Това исках да кажа и аз Тенев..........но условията в къщата в Хисаря през зимата са наистина такива :'(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 29.09.2012 г., 10:01 ч.
Това исках да кажа и аз Тенев..........но условията в къщата в Хисаря през зимата са наистина такива :'(
Ам'че и у нас са такива даже и китара няма :(.За лятоска под черницата/асмалъка/ става.Ако правим Великденска среща става.

георги зарков

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 29.09.2012 г., 10:09 ч.
Цитат на: chekur - 29.09.2012 г., 10:01 ч.
Ам'че и у нас са такива даже и китара няма :(.За лятоска под черницата/асмалъка/ става.Ако правим Великденска среща става.
Ти нали не вярваш в попове,религия и т. н.Това за Великден покана ли беше ? ;) ;)

майор ТЕНЕВ

Тихо там!
Ставаше дума, ако срещата  е по топло време.Иначе и мнението ми за Великденския празник е известно.
Жичка, по-кротко-напролет ще подготвя лопати и мотики ;) :)

Rishko

на миналогодишната коледна среща имаше един съфорумник ако не се лъжа адаш на сина беше (Борислав)
та тази личност до колкото помня имаше някаква връзка със станцията на марица изток (той ли беше управител, жена му ли??? не помня).
Та на Старозагорските бани, хем е планинисто, хем е гористо, хем пътя е хубав и лесен, хем се намират в средата на България, хем станцията има не малки леглова база и ресторант, хем се предполага че имаме наш човек там.
Принципно на тази станция доста сватби се правят редовно и не им е проблем да приемат големи групи.
Проблема е че нямам информация относно цените.
Ако нашия съфорумник случайно чете форума, е хубаво да на се скатава и да даде информация.
Принципно на мен не ми е проблем да проверя как стои положението по различните станции на Старозагорските бани и да уговорим някакви цени и изисквания които имаме по отношение на кухнята.
Тъй като последната една година ми е много натоварено и нямам време да следя форума, е хубаво да ме информирате дали ви допада идеята, но някой да ми звънне по телефона.
Аз често минавам през баните и не ми е проблем да отделя известно време за събиране на оферти от различните станции.
Ники има поглед върху стъкмистиката на срещите които сме провели до сега и можем да направим някакво приблизитлено планиране.
Ако не се появя скоро на линия из форума звънете ми на мобилния.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

chekur/Барбов/

Този адаш е твоя градски и мой набор Б.Филипов-във форума "борка филипов" ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 29.09.2012 г., 15:15 ч.
Този адаш е твоя градски и мой набор Б.Филипов-във форума "борка филипов" ;D
Ами 'прислушай' го, нека се включи и да каже-ние ще го разберем.

Niki_vd

Цитат на: Rishko - 29.09.2012 г., 15:07 ч.

Та на Старозагорските бани, хем е планинисто, хем е гористо, хем пътя е хубав и лесен, хем се намират в средата на България, хем станцията има не малки леглова база и ресторант, хем се предполага че имаме наш човек там.
Аз няма да присъствам на коледната среща но ей така от любопитство се обадих в тази станция в старозагорските минерални бани.Лятото е имало проблем със заразявяането на много хора от едно събиране със салмонела и от тогава контрола е затегнат.Не разрешават да се внасят храни и напитки от вън както и не допускат влизане в кухнята на външни лица.

velko

Цитат на: chekur - 27.09.2012 г., 20:35 ч.
Велко,кажи че това е някакъв майтап............
Хората казали "А нас защо никой не ни пита?!"
Попитали ги.
Хората казали "Защо ни питат?!"
Отговори ли им "А как да знаем точно какво ви харесва?"
:)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0