Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Единадесета среща на Форум "Граничарите на България" – Коледа 2012 г.

Започната от velko, 08.09.2012 г., 10:57 ч.

« назад - напред »

velko

Приятели, живот и здраве, Коледа наближава :)
Добре е да обсъдим по-от рано възможностите за подходящо място на срещата.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

майор ТЕНЕВ

Нека мине Димитровден, много рано още!
В жегите да мислим за Коледа. ::)
Нека си е на Водния камък-свикнахме му.

Илия Папазов

Датите според традицията 8) , трябва да са 7, 8,и 9 Декември! Но тогава е и студентския празник ;) :-\

Затова др.Майор, според мен трябва да се вземем в ръце и с конструктивни предложения да решим къде и кога, ще се проведе Третата пред Коледна Среща на участниците във ФОРУМ "Граничарите на България"

Илия Папазов

Ивайло Христов

Цитат на: Илия Папазов - 26.09.2012 г., 21:25 ч.
Учудващо малко предложения :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

А, защо... Ето първото от мен - среща на ГЗ Шабаница. ;D 
Удобствата са кръгла 0, но пък няма нужда от резервации, преброяване, куверти, менюта и т.н. Единствените условия за участие в срещата са здрави крака, гърбина и необходимата доза лудост... ;D ;D ;D
От браздата започва Родината!

майор ТЕНЕВ

Може и на Видинския Анибал-лятната местостоянка ;D
Илия, не сме студенти, но може да е следващата седмица.
Предлагам пак Водния камик, ако има други изгодни приложения-казвайте!

velko

От опита, натрупан до момента знаем, че има различни възможности, различни изисквания и различни очаквания. Не е възможно да се намери място, което отговаря напълно на всичките изисквания, на всички участници, но ако се знае какво искаме, може би по-лесно ще намерим мястото, което им съответства в достатъчна степен.
Затова, преди да правим конкретни предложения, нека уточним нашите изисквания, очаквания и критерии, за избор, относно:

1.Разположение
     (за улеснение, можем да групираме предпочитанията по 6-те региона на Бългагария)
           а) Северозападен
           б) Северен-централен
           в) Североизточен
           г) Югоизточен
           д) Южен-централен
           ж) Югозападен
           з) Разположението е без значение
2) Надморска височина (понеже се оказа, че за някои това е много важно):
           а) Високопланински
           б) Планински
           в) Равнинен
           г) Надморската височина е без значение

3) Възможност за достъп до кухнята (за приготвяне на гозби и мезелъци, по граничарски рецепти)
           а) Задължително трябва да има такава възможност
           б) По-добре да има такава възможност, но може и без нея
           в) По-добре да няма такава възможност, но ако има - това не е пречка
           г) Не трябва да има такава възможност - всички храни ще се поръчват в ресторанта
           е) Наличието или липсата на такава възможност е без значение

4) Цена на 1 бр. нощувка, която бих желал/а да заплатя (в лв)
           а) 10-15
           б) 16-20
           г) 21-25
           д) 26-30
           е) 31-35
           ж) над 35
           е) Цената на нощувката е без значение

5) Възнамерявам да дойда/ем
           а) Сам
           б) Двама
           в) Трима
           г) Четирима
           д) Петима или повече

6) Възнамерявам/е да участвам/е в срещата, в продължениие на:
          а) един ден (без нощувка/и)
          б) два дни (една нощувка/човек)
          в) три дни (по две нощувки/човек)

7) Изискванията ми към условията в хотела/хижата са (ако сте отговорили с "б" или "в", на въпрос 6):
          а) легло/а в обща стая, с общ санитарен възел (без категория)
          б) легло/а в самостоятелна стая, с индивидуален санит.възел (катег. 1 *)
          г) легло/а в самостоятелна стая, с индивидуален санит.възел (катег. 2 **)
          д) легло/а в самостоятелна стая, с индивидуален санит.възел (катег. 3 ***)
          е) легло/а в самостоятелна стая, с индивидуален санит.възел (катег. 4 и повече ****+)
          ж) Имам специални изисквания/нужди: .....................................................................
          з) Битовите условия в хотела/хижата са без значение

8.) Капаро (поради особеностите на периода, някои хотели изискват предварително заплащане на капаро)
          а) Ако се изисква, ще имам готовност да заплатя капаро
          б) Не желая да заплащам капаро

9) Транспорт
          а) Ще дойда с личен автомобил, в който няма място за допълнителни пътници
          б) Ще дойда с личен автомобил, в който има място за допълнителни пътници (моля, посочете колко места)
          в) Ще пътувам в автомобил на друг участник в срещата
          г) Все още нямам решение на "транспортния проблем" и бих пътувал заедно с друг участник в срещата
          д) Все още нямам решение на "транспортния проблем" и ще пътувам с обществен транспорт
          е) Друго: ............................................................................................ .

10) Предпочитам срещата да се проведе на следните дати:
          а)          30.11(п), 01.12(с) и 02.12(н)
          б)          07.12(п), 08.12(с) и 09.12(н)
          г)          14.12(п), 15.12(с) и 16.12(н)
          д)         Датите на срещата са без значение

Съдейки по опита от предходни Коледни срещи, няма да е излишно и ако посочите Вашите специфични изисквания относно битовите условия в хотела/хижата.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

morski

Ивайловград или Доспат.И на двете места бяха доволни и двете страни,домакини и участници.

georginankov

Предвид това, че все пак ще е в зимния период, трябва да се съобразим с дългите преходи /лично мнение/. Аз имам едно предложение, което е съобразено с местоположение, капацитет, комфорт, цена и не на последно място - съфорумци, които живеят там и могат да съдействат. Това е Туристически комплекс ,,Момина крепост"   http://veliko-tarnovo.net/turizam/hoteli/hotelski-kompleks-momina-krepost.html
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

майор ТЕНЕВ

Ако ще е В.Търновски регион-да е Арбанаси, при Митьо Пищова!
Ще ни приеме.

Пецата

Цитат на: georginankov - 27.09.2012 г., 11:58 ч.
Предвид това, че все пак ще е в зимния период, трябва да се съобразим с дългите преходи /лично мнение/. Аз имам едно предложение, което е съобразено с местоположение, капацитет, комфорт, цена и не на последно място - съфорумци, които живеят там и могат да съдействат. Това е Туристически комплекс ,,Момина крепост"   http://veliko-tarnovo.net/turizam/hoteli/hotelski-kompleks-momina-krepost.html
Туристически комплекс "Момина крепост" е добро предложение. Организирал съм две срещи на випуска ми на това място.
При интерес, ще съдействам за каквото трябва  ;).

П.С. Ловците могат да си вземат такъмите за една две гонки - комплекса е разположен в ловното поле на дружинката ми.

chekur/Барбов/

Велко,кажи че това е някакъв майтап...........аз така или иначе няма да дойда ама тая анкета ме уби :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 27.09.2012 г., 20:35 ч.
Велко,кажи че това е някакъв майтап...........аз така или иначе няма да дойда ама тая анкета ме уби :o
Щом няма да идваш-няма да правим среща!
Или у Хисаря!

morski

Барбов,нали знаеш.Ела ти да не идваме ние.....( на гости.) :) :)

chekur/Барбов/

Заповядайте-топла вода няма,отопление тоже.........за 6-7 има леговища....ракия.........ще намерим......вино......китара има,брадва има,кютюци има......... ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 152
Most Online Ever: 8646