Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Проект"ИЗГУБЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО" 10ГЗ.6ГО с.Горно Ябълково

Започната от nikoliv, 02.08.2012 г., 18:54 ч.

« назад - напред »

nikoliv

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 06.08.2012 г., 23:21 ч.
Щом няма постоянно живеещи там-никой няма да почисти.
А иначе друг да почисти-трябва да му иде 'отвътре'.
Абе Николов, има апаратура а всичко е отворено, или там където е апаратурата е заключено?
За да е запазена железарията явно доста се навъртат там.
Да, железарията не е пипана.Интересно!Дори вътре в ГЗ има доста железа.А за апаратурата,стаята беше заключена.Вижда се на сн. че и прозореца е закован,а вратата е солидна,желязна.Опитах се да я отворя(без лоши помисли)за да направя някоя сн. но не успях.

nikoliv

Ето още от,, железарията",която няма да съществува още дълго.Добре че я снимах,та да се знае.След някоя друга годинка, ще проверя дали е още на място.

nikoliv

Тази ГЗ е доста интересна!Първо жилището на командира...е стандартно блокче!После ми се изпречи на погледа ,,ракета" подобие на вишка!Пилона е изпънат,нивелиран,и си е на мястото,както и всяка друга железария.На фп_то уредите също стоят!?Изумително!!!

nikoliv

И това не е всичко!!!Вижте, тук има някакво подобие на басеин ли,фонтан ли,шадраван ли,или са гледали риба?Майор Тенев беше споменал нещо ,някъде...!

velko

Ники, висилката направо зове за коремни .... :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

nikoliv

Велко,и това не е всичко!Знаеш ли каква ,, градска" чешмичка има тази ГЗ!?И дори още тече вода!?

Vladimirov

На "Панама" през 1996-1998год. тогава к-н Милев умееше да се грижи войската да не бездейства и скучае :D...Същия умееше да въдворява вътрешния ред и да следи за съвестното носене на службата.Много хора разбраха,че не е желателно да се скатават наряди и да се вършат задълженията през пръсти.Като разглеждах снимките на басейнчето публикувани от Николов се сещам за басейна в отряда в Елхово,така и не намерих свободно време през три месечният ми престой там да го открия :-\...

velko

Има някаква символика в тази "плачеща" чешмичка......
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

nikoliv

Ми то на кой служил на ГЗ  и не само,не му се плаче при вида на туй ми безобразие?

майор ТЕНЕВ

nikoliv

Ооо да,щракнах го.Риба ли са гледали,или са се къпали?

майор ТЕНЕВ

Цитат на: nikoliv - 10.08.2012 г., 17:27 ч.
Ооо да,щракнах го.Риба ли са гледали,или са се къпали?
Чип-чип.... ;D ;D ;D

nikoliv

Стефчев,що за въпрос?Всеки е свободен да учавства в каквато и  да е тема в ГРАНИЧАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.Поне аз не знам да има забранени

майор ТЕНЕВ

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509643
Total Topics: 1911
Most Online Today: 113
Most Online Ever: 6823